Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

Ny AI-lösning hjälper kommunikatörer att komma på idéer

Ny AI-lösning hjälper kommunikatörer att komma på idéer

Under våren har Mynewsdesk löpande lanserat nya AI-lösningar som underlättar vardagen för de som arbetar med PR och kommunikation. Hittills har lösningarna fungerat så att användaren själv ber AI:n om hjälp. Idag lanserar Mynewsdesk en tjänst där AI:n istället proaktivt föreslår idéer till innehåll och PR-aktiviteter.

Mynewsdesk breddar sitt AI-erbjudande

Mynewsdesk breddar sitt AI-erbjudande

Mynewsdesk, den ledande allt-i-ett-plattformen för PR och kommunikation, tar ytterligare kliv när det kommer till att ge kommunikatörer och PR-experter en hjälpande hand i deras strävan efter att skapa den perfekta storyn. Detta genom att addera ytterligare en funktion för att skapa AI-genererade texter, som passar alla behov som användaren kan tänkas ha.

Daniel Jonsson, Chief Analytics & Strategy Officer, Mynewsdesk

Mynewsdesks förhållningssätt till pålitlig och etisk AI

På Mynewsdesk tror vi på kraften i AI. Men, vi vet också att användandet av AI kommer med ett stort ansvar. Därför vill vi dela med oss av vårt förhållningssätt till AI och hur vi ser till att våra AI-lösningar är pålitliga, etiska och till fördel för alla inblandade. Här nedanför finner du sju principer som vi strävar efter att leva upp till när vi arbetar med AI.

Mynewsdesk lanserar sin AI-drivna PR-assistent till samtliga kunder

Mynewsdesk lanserar sin AI-drivna PR-assistent till samtliga kunder

Den marknadsledande PR-plattformen Mynewsdesk introducerade nyligen en betaversion av en produkt som låter människor skapa pressmeddelanden och annat innehåll med hjälp av generativ AI. Mottagandet har varit positivt och idag lanserar bolaget den nya produkten för samtliga kunder.

Du + AI = PR

Du + AI = PR

Känner du dig vilse när det kommer till AI? Du är inte ensam. Många har frågor om AI och framtiden kan verka osäker. Medierna pratar om de jobb som AI kommer att ta över, samtidigt som AI fortfarande kan kännas avlägset när det kommer till ditt dagliga arbete. Vår syn på framtiden när det kommer till AI inom PR och kommunikation är att det kommer att vara ett samarbete mellan människa och maskin.

Mynewsdesk lanserar nya AI-mallar för pressmeddelanden

Mynewsdesk lanserar nya AI-mallar för pressmeddelanden

För några veckor sedan lanserade Mynewsdesk “Content AI” – ett verktyg som låter användare skapa autogenererade pressmeddelanden med hjälp av AI. Mynewsdesk valde att bygga färdiga mallar, baserade på de vanligaste ämnena för pressmeddelanden, och släpper nu tre nya mallar, baserat på data från våra kunder.

Ny rapport: En osäker omvärld ställer stora krav på de som arbetar med PR och kommunikation

Ny rapport: En osäker omvärld ställer stora krav på de som arbetar med PR och kommunikation

Kraven på tydlig kommunikation ökar när omvärlden blir osäker. Enligt en ny rapport från Mynewsdesk, i vilken 450 kommunikatörer intervjuats, framgår bland annat att hela 63 procent upplever att PR och kommunikation blivit viktigare i deras organisationer till följd av de senaste händelserna i omvärlden, som till exempel kriget i Ukraina, inflationen och pandemin.

Hur kan jag som skribent, experimentera med ChatGPT?

Hur kan jag som skribent, experimentera med ChatGPT?

Under de senaste månaderna har jag kunnat beskriva mitt jobb som "att prata med en dator", nästan bokstavligen. Jag har också försökt att ta till mig det som sägs och skrivs om hur man bäst instruerar en språkmodell till att generera text. Här är några saker som tycks fungera bra.

Den nya produkten Content AI bygger på tekniken från Open AI, och är en del av en större satsning på AI som Mynewsdesk gör just nu.

Mynewsdesk bygger in AI i sitt verktyg

Mynewsdesk, den svenska helhetslösningen för PR och kommunikation, lanserar nu Content AI – en tjänst som ska förenkla och automatisera processen för att skapa kvalitativt innehåll. Den nya produkten bygger på tekniken från Open AI, och är en del av en större satsning på AI som Mynewsdesk gör just nu.

Visa mer

Mynewsdesk - Det smarta sättet att skapa kännedom och relationer

Mynewsdesk hjälper företag att skapa kännedom, nå rätt målgrupp och bygga starka relationer. Vår smarta PR-plattform förenklar och effektiviserar publiceringen, distributionen och mätningen av alla dina PR- och kommunikationsinsatser. Allt på en och samma plats.

Genom att samla PR-arbetet på en plattform gör vi det enklare att bygga varumärke och samtidigt bevaka relevant media. Det hjälper företag att mäta sitt engagemang och genomslag över tid.

Mynewsdesk har 1.6 miljoner unika besökare varje månad och publicerar 80,000 inlägg per år. Över 4,000 företag världen över litar på Mynewsdesks plattform för att förbättra sina PR-insatser och av dem får 70 % upptag av media .

Läs mer på: www.mynewsdesk.com/se