Gå direkt till innehåll
Mynewsdesk breddar sitt AI-erbjudande

Nyhet -

Mynewsdesk breddar sitt AI-erbjudande

Mynewsdesk, den ledande allt-i-ett-plattformen för PR och kommunikation, tar ytterligare kliv när det kommer till att ge kommunikatörer och PR-experter en hjälpande hand i deras strävan efter att skapa den perfekta storyn. Detta genom att addera ytterligare en funktion för att skapa AI-genererade texter, som passar alla behov som användaren kan tänkas ha.

Den nya funktionen för AI-genererade textutkast låter användaren skapa pressmeddelanden om vilket ämne som helst med hjälp av AI, vilket ger en ny dimension till arbetsflödet, med ett enkelt och intuitivt tillvägagångssätt för att skapa kraftfulla och slagkraftiga berättelser.

– Vi vill hjälpa våra kunder att skapa bra PR med genomslagskraft genom att kombinera mänsklig kunskap med kraften i AI, sa Louise Barnekow, VD på Mynewsdesk när de lanserade de första AI-genererade utkasten i början av året.

Användare har redan i flera månader kunnat skapa innehåll med hjälp av AI genom att lägga till kort information som passar formatet för en viss typ av pressmeddelande, oavsett om det är en produktlansering, en nyhet om en ny anställning, en pressinbjudan eller att vinna ett pris. Den senaste uppdateringen tillgodoser alla användarens behov på ett brett sätt, vilket gör den till det perfekta verktyget för det innehåll som inte naturligt passar inom ett fördefinierat ramverk.

– Möjligheten att skriva om vad som helst med hjälp av AI gör det ännu enklare och mer effektivt att skapa innehåll. Vårt uppdrag är att driva framgång och fortsätta att ge våra kunder funktioner som sparar både tid och ansträngning samtidigt som vi producerar förstklassigt material. Vi är glada över att fortsätta införliva och utveckla AI i Mynewsdesk-verktyget, säger Sara Manding Holm, CPO på Mynewsdesk.

Mynewsdesk har alltid legat i framkant när det kommer till digitala PR-lösningar, och tillägget av AI-genererade utkast är ingen liten bedrift. Att erbjuda en förstklassig produkt som AI-genererade pressmeddelanden är ett bevis på Mynewsdesks engagemang för både sina användare och för ny teknik.

Relaterade länkar

Ämnen

Kontakter

Adam Karseland

Adam Karseland

Presskontakt Press contact 079-075 64 25

Relaterat innehåll

Relaterade event

Mynewsdesk - Det smarta sättet att skapa kännedom och relationer

Mynewsdesk hjälper företag att skapa kännedom, nå rätt målgrupp och bygga starka relationer. Vår smarta PR-plattform förenklar och effektiviserar publiceringen, distributionen och mätningen av alla dina PR- och kommunikationsinsatser. Allt på en och samma plats.

Genom att samla PR-arbetet på en plattform gör vi det enklare att bygga varumärke och samtidigt bevaka relevant media. Det hjälper företag att mäta sitt engagemang och genomslag över tid.

Mynewsdesk har 1.6 miljoner unika besökare varje månad och publicerar 80,000 inlägg per år. Över 4,000 företag världen över litar på Mynewsdesks plattform för att förbättra sina PR-insatser och av dem får 70 % upptag av media .

Läs mer på: www.mynewsdesk.com/se