Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

Jobbar du med kommunikation? Då vet du inte vad du gör om tio år.

Jobbar du med kommunikation? Då vet du inte vad du gör om tio år.

Är det spännande eller skrämmande att det händer så mycket inom PR, reklam och kommunikation? För att bli en vinnare – som yrkesperson och som företag – är din inställning avgörande.
Just nu förändras vår bransch. Om du läser rapporten State of Nordic PR and Communication 2024 från Mynewsdesk ser du siffror på att något stort är på gång. Som att 41 % av de intervjuade säger att AI förändrar der

Louise Barnekow, CEO Mynewsdesk

AI i PR-branschen – varför mänskligt omdöme förblir vår största tillgång

Framtiden för PR handlar inte om att ersätta mänsklig kreativitet och mänskligt omdöme med maskiner, utan om att använda teknik för att förstärka de här väldigt mänskliga egenskaperna. När vi tar oss an framtiden måste branschen stå fast vid sitt engagemang för etiska metoder, och omfamna potentialen i AI samtidigt som man upprätthåller vikten av mänsklig översyn och intuition.

Visa mer

Mynewsdesk - Det smarta sättet att skapa kännedom och relationer

Mynewsdesk hjälper företag att skapa kännedom, nå rätt målgrupp och bygga starka relationer. Vår smarta PR-plattform förenklar och effektiviserar publiceringen, distributionen och mätningen av alla dina PR- och kommunikationsinsatser. Allt på en och samma plats.

Genom att samla PR-arbetet på en plattform gör vi det enklare att bygga varumärke och samtidigt bevaka relevant media. Det hjälper företag att mäta sitt engagemang och genomslag över tid.

Mynewsdesk har 1.6 miljoner unika besökare varje månad och publicerar 80,000 inlägg per år. Över 4,000 företag världen över litar på Mynewsdesks plattform för att förbättra sina PR-insatser och av dem får 70 % upptag av media .

Läs mer på: www.mynewsdesk.com/se