Gå direkt till innehåll
Nomineringarna öppna till Skandinaviens största tävling i PR – PR Awards

Pressmeddelande -

Nomineringarna öppna till Skandinaviens största tävling i PR – PR Awards

“Purposeful PR”, “Best Innovative Communication” och “Most Impactful Crisis Management” – det är några av kategorierna i årets upplaga av Mynewsdesk PR Awards. Nu har nomineringarna öppnat, juryn är satt, och tävlingen har officiellt börjat.


Mynewsdesk PR Awards har funnits i över tio år, och i denna tävling möts organisationer från Sverige, Norge och Danmark för att tävla i ett flertal kategorier. Den gemensamma nämnaren för samtliga kategorier är PR. Syftet med tävlingen är att uppmärksamma kreativa, meningsfulla PR-insatser och den stora roll som PR spelar för organisationer i dag, säger Louise Barnekow, CEO på Mynewsdesk.

– Vad är bra PR? Det är PR som har ett syfte, och som engagerar. I det stora och i det lilla. Och det vill vi hylla med årets upplaga av PR Awards. Vi vill rikta strålkastarljuset mot den enorma kraft som finns i förtjänad uppmärksamhet, i en tid då vi dagligen överöses med kommunikation. Back to basics, helt enkelt.

Bland förra årets vinnare återfinns bland andra Löfbergs, Helsingborgs Stad och The Body Shop. Vilka som blir årets vinnare återstår att se. Nomineringarna är öppna fram till 14 september 2023, finalisterna presenteras den 21 september, och vinnarna koras den 26 oktober. De som utser vinnarna är en jury bestående av externa experter på områden kopplade till kategorierna, samt tidigare vinnare. Juryns ordförande är Åsa Blomberg, marknads- och kommunikationschef på Myrorna. I juryn sitter även Mynewsdesks Head of PR, Adam Karseland, som säger såhär om årets tävling:

– Mynewsdesk har över 4000 användare, som dagligen skapar otroligt mycket bra PR. Det ska bli så kul att få gå igenom bidragen tillsammans med resten av juryn, och få en chans att uppmärksamma det som vi alla på Mynewsdesk brinner för: nämligen bra PR. Jag brinner lite extra för kategorin “PR with a purpose”, eftersom att den kategorin handlar om själva kärnan i PR. För, PR som är meningsfull blir ju ofta bra PR.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Om Mynewsdesk - Det smarta sättet att skapa kännedom och relationer

Mynewsdesk hjälper företag att skapa kännedom, nå rätt målgrupp och bygga starka relationer. Med vår användarvänliga PR-plattform förenklar vi publiceringen, distributionen och mätningen av alla dina PR- och kommunikationsinsatser.

Läs mer på Mynewsdesk

Kontakter

Jourhavande presskontakt

Jourhavande presskontakt

Presskontakt Pressfrågor
Adam Karseland

Adam Karseland

Presskontakt Press contact 079-075 64 25

Relaterat innehåll

Mynewsdesk - Det smarta sättet att skapa kännedom och relationer

Mynewsdesk hjälper företag att skapa kännedom, nå rätt målgrupp och bygga starka relationer. Vår smarta PR-plattform förenklar och effektiviserar publiceringen, distributionen och mätningen av alla dina PR- och kommunikationsinsatser. Allt på en och samma plats.

Genom att samla PR-arbetet på en plattform gör vi det enklare att bygga varumärke och samtidigt bevaka relevant media. Det hjälper företag att mäta sitt engagemang och genomslag över tid.

Mynewsdesk har 1.6 miljoner unika besökare varje månad och publicerar 80,000 inlägg per år. Över 4,000 företag världen över litar på Mynewsdesks plattform för att förbättra sina PR-insatser och av dem får 70 % upptag av media .

Läs mer på: www.mynewsdesk.com/se