Gå direkt till innehåll
Här är finalisterna i årets upplaga av Nordic PR Awards

Pressmeddelande -

Här är finalisterna i årets upplaga av Nordic PR Awards

Mängder av nomineringar har kommit in, och nu är det dags att utse vinnarna i årets stora PR-tävling. Mynewsdesk är glada att kunna tillkännage de som står som finalister i de fem olika kategorierna i årets tävling, och har en chans att kamma hem ett pris på årets gala.

Nordic PR Awards är en årlig tävling, och ett initiativ som syftar till att belysa PR- och kommunikationsinsatser som utmärkt sig under föregående år. Det har varit en minst sagt tuff uppgift att välja ut årets hjältar bland alla fantastiska företag som har nominerats, men nu har vi en lista med finalister.

Här nedan följer årets finalister i de fem kategorierna i årets tävling: Newsroom of the Year, Mastering Measurement, Purposeful PR, Most Impactful Crisis Management och Best Innovative Communication.

Newsroom of the year

Finalisterna i den här kategorin har visat stor kompetens i hur man verkligen kan maximera användningen av ett nyhetsrum. Med konsekvens har de publicerat välskrivna texter, skapat innehåll i en mängd olika format och visat stor användning av värdeskapande funktioner i sina publiceringar.

Sverige:

Norge:

Danmark:

Mastering Measurement

Vinnaren av detta pris har visat påtagliga och mätbara resultat från sina PR- och kommunikationsinsatser. Från förbättrade SEO-rankningar till ökat upptag i media eller stor räckvidd inom sitt område. Det här är ett företag eller organisation som har siffror som visar att de gör ett fantastiskt arbete med sin PR.

Purposeful PR

De nominerade företagen i denna kategori har visat på ett stort arbete med att framgångsrikt förmedla sitt samhällsengagemang och hållbarhetsarbete genom sina PR- och kommunikationsinitiativ.

Most Impactful Crisis Management

Detta pris går till en organisation som effektivt har hanterat en kris och mildrat dess inverkan på deras varumärke. Genom sin snabba och beslutsamma reaktion på krisen, och genom att implementera effektiv krishantering och kommunicera öppet med intressenter, har de fått kontroll över situationen.

Best Innovative Communication

Priset för mest innovativa kommunikation går till en organisation som visat på hög kreativitet och satt fokus på vikten av att effektivt förmedla budskap till en viktig målgrupp. Detta pris hyllar innovativt tänkande, originella kommunikativa tillvägagångssätt och användning av kommunikation för att fånga målgruppens intresse.


Det här är finalisterna inom våra fem kategorier. Och - i år delar vi även ut ett pris i kategorin "Newsroom of the Century", eftersom vi firar 20 år. En organisation kommer att väljas direkt av juryn, för deras enastående arbete med deras nyhetsrum genom åren. Vinnaren kommer att tillkännages på galan tillsammans med vinnarna i de övriga kategorierna.

Så - nu väntar vi alla bara på den stora dagen. Skriv upp den 26 oktober i kalendern, då det är dags att tillkännage vinnarna av årets Nordic PR Awards under en gala som vinnarna och besökarna sent kommer att glömma.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Om Mynewsdesk - Det smarta sättet att skapa kännedom och relationer

Mynewsdesk hjälper företag att skapa kännedom, nå rätt målgrupp och bygga starka relationer. Med vår användarvänliga PR-plattform förenklar vi publiceringen, distributionen och mätningen av alla dina PR- och kommunikationsinsatser.

Läs mer på Mynewsdesk

Kontakter

Jourhavande presskontakt

Jourhavande presskontakt

Presskontakt Pressfrågor
Adam Karseland

Adam Karseland

Presskontakt Press contact 079-075 64 25

Relaterat innehåll

Mynewsdesk - Det smarta sättet att skapa kännedom och relationer

Mynewsdesk hjälper företag att skapa kännedom, nå rätt målgrupp och bygga starka relationer. Vår smarta PR-plattform förenklar och effektiviserar publiceringen, distributionen och mätningen av alla dina PR- och kommunikationsinsatser. Allt på en och samma plats.

Genom att samla PR-arbetet på en plattform gör vi det enklare att bygga varumärke och samtidigt bevaka relevant media. Det hjälper företag att mäta sitt engagemang och genomslag över tid.

Mynewsdesk har 1.6 miljoner unika besökare varje månad och publicerar 80,000 inlägg per år. Över 4,000 företag världen över litar på Mynewsdesks plattform för att förbättra sina PR-insatser och av dem får 70 % upptag av media .

Läs mer på: www.mynewsdesk.com/se