Gå direkt till innehåll
Juryn för årets Nordic PR Award består av Hilde Tunge, Hampus Knutsson, Tale Olivia Henningsen, Matilda Wiechel, Jesper Anderssen, Adam Karseland, Åsa Blomberg och Matilda Adelborg.
Juryn för årets Nordic PR Award består av Hilde Tunge, Hampus Knutsson, Tale Olivia Henningsen, Matilda Wiechel, Jesper Anderssen, Adam Karseland, Åsa Blomberg och Matilda Adelborg.

Nyhet -

Här är juryn för årets upplaga av Nordic PR Awards

Nu kan Mynewsdesk äntligen presentera medlemmarna av juryn för årets Nordic PR Awards, tävlingen vars syfte är att erkänna och fira företag som lyckats skapa exceptionell PR.

Årets jury består av åtta personer som är noga utvalda för att säkerställa en bra mix av experter och PR-personligheter inom olika områden. I tillägg är medlemmarna av juryn utvalda för att matcha årets kategorier. Detta innebär att juryn bland annat består av en kriskommunikationsexpert och en person som är en mästare på att mäta effekten av PR. I juryn sitter även tidigare vinnare av Nordic PR Awards.

Nytt för i år är dels det utökade antalet jurymedlemmar, och också att juryn har en juryordförande: Åsa Blomberg. Åsa är idag Head of Marketing and Communication på Myrorna, Sveriges äldsta second hand-kedja inom kläder och inredning. Åsa var med och startade den framgångsrika PR-byrån Manifest PR, och har lång erfarenhet av såväl strategisk som operativ PR. Hon är en erfaren ledare med bred kompetens, och en perfekt kandidat för att leda årets jury.

– Jag är verkligen hedrad att få leda årets jury, och att få arbeta tillsammans med en fantastisk grupp bestående av ledande personer inom branschen, som kommer att bidra med sina unika perspektiv. Jag ser fram emot att få lyfta och fira framgångsrika insatser inom PR och kommunikation tillsammans med resten av juryn, säger Åsa.

Den expertjury som Åsa leder består av:

Hampus Knutsson, kriskommunikationsexpert och grundare av kriskommunikationsbyrån Wings PR i Stockholm.

Jesper Anderssen, strategisk rådgivare och expert på att mäta PR. Jesper är en internationellt erkänd keynote-speaker, och medlem av AMEC, the international Association for the Measurement and Evaluation of Communication.

Hilde Tunge, senior rådgivare på kommunikationsbyrån Apriil PR, med expertis inom samspelet mellan strategi, PR och innehåll.

Adam Karseland, Head of PR på Mynewsdesk och tidigare PR-konsult, med flera års erfarenhet av såväl strategiskt som operativt arbete med PR.

Matilda Adelborg, Head of Press på Bring Sweden & Denmark och tidigare vinnare av Nordic PR Awards kategori “PR Personality of the Year”, som pressansvarig för Blocket.

Matilda Wiechel, Activism and Communications Manager för Sverige & Danmark på The Body Shop och vinnare i förra årets Nordic PR Awards i kategorin “Purposeful PR”.

Tale Olivia Henningsen, Creative Lead på Fargerike i Norge och vinnare i förra årets Nordic PR Awards i kategorin “Newsroom of the Year Norway”.

– Nordic PR Awards är en tävling som erkänner och hyllar det strategiska tänkandet och påhittigheten bakom framgångsrikt PR-arbete. Var och en av årets medlemmar kommer med en enorm erfarenhet, en känsla för innovation och ett skarpt öga för effektfulla kommunikationsstrategier. Jag känner mig trygg med vår förmåga att identifiera och lyfta fram de PR-insatser som haft en inverkan på branschen och, eller, samhället, säger juryns ordförande Åsa Blomberg.

Nomineringarna är öppna till och med den 14e september. Läs mer om årets jury och kategorier och skicka in dina nomineringar här.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Jourhavande presskontakt

Jourhavande presskontakt

Presskontakt Pressfrågor

Relaterat innehåll

Mynewsdesk - Det smarta sättet att skapa kännedom och relationer

Mynewsdesk hjälper företag att skapa kännedom, nå rätt målgrupp och bygga starka relationer. Vår smarta PR-plattform förenklar och effektiviserar publiceringen, distributionen och mätningen av alla dina PR- och kommunikationsinsatser. Allt på en och samma plats.

Genom att samla PR-arbetet på en plattform gör vi det enklare att bygga varumärke och samtidigt bevaka relevant media. Det hjälper företag att mäta sitt engagemang och genomslag över tid.

Mynewsdesk har 1.6 miljoner unika besökare varje månad och publicerar 80,000 inlägg per år. Över 4,000 företag världen över litar på Mynewsdesks plattform för att förbättra sina PR-insatser och av dem får 70 % upptag av media .

Läs mer på: www.mynewsdesk.com/se