Gå direkt till innehåll
Mynewsdesk lanserar PR Coverage Report: Ökar synligheten för PR-insatser

Nyhet -

Mynewsdesk lanserar PR Coverage Report: Ökar synligheten för PR-insatser

Mynewsdesk nya produkt, PR Coverage Report, låter företag analysera och dela effekten av PR-insatser i en enkel och lättläst rapport.

– Mynewsdesk erbjuder redan ett utmärkt analysverktyg som ger användare data och insikter för strategiskt beslutsfattande för att förbättra deras PR- och kommunikationsinsatser, men vi ville samla denna information i ett ännu bättre och tydligare format: En lättsmält rapport att dela med viktiga intressenter. Med PR Coverage Report kan du enkelt skapa professionella rapporter och dela dem med resten av din organisation för att till exempel visa ROIn på ditt PR-arbete, säger Sara Manding Holm, Chief Product Officer på Mynewsdesk.

PR Coverage Report är helt integrerad i Mynewsdesk-plattformen, vilket innebär att användarna sparar tid genom att samla alla medieträff från pressmeddelanden och nyheter automatiskt. Förutom antalet medieträffar kommer rapporten att ge användarna uppskattad räckvidd, annonsvärde och sentiment; om tonen i din medietäckning var positiv, neutral eller negativ. Dessa nyckeltal är samlade i en automatiskt skapad rapport, vilken är redo att delas med dina kollegor och intressenter.

Mynewsdesks kunder tycker redan att den nya produkten är värdefull:

– Vi uppskattar utformningen av PR Coverage Report, hur lätt den är att använda, och viktigast av allt: Det är ett bra sätt för oss att visa värdet av våra investeringar i PR och Mynewsdesk, säger Anders Thorén, kommunikationschef på Löfbergs och långvarig användare av Mynewsdesk-plattformen.

Lanseringen av PR Coverage Report påvisar Mynewsdesks engagemang för att hjälpa sina kunder att mäta sina PR-insatser på ett visuellt tilltalande sätt, vilket stödjer strategiskt beslutsfattande för affärstillväxt. Med den här produkten kan användare få större insikt i sin mediebevakning och bevisa att de ansträngningar de lägger ner på sina PR-insatser verkligen gör skillnad.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Jourhavande presskontakt

Jourhavande presskontakt

Presskontakt Pressfrågor

Relaterat innehåll

Mynewsdesk - Det smarta sättet att skapa kännedom och relationer

Mynewsdesk hjälper företag att skapa kännedom, nå rätt målgrupp och bygga starka relationer. Vår smarta PR-plattform förenklar och effektiviserar publiceringen, distributionen och mätningen av alla dina PR- och kommunikationsinsatser. Allt på en och samma plats.

Genom att samla PR-arbetet på en plattform gör vi det enklare att bygga varumärke och samtidigt bevaka relevant media. Det hjälper företag att mäta sitt engagemang och genomslag över tid.

Mynewsdesk har 1.6 miljoner unika besökare varje månad och publicerar 80,000 inlägg per år. Över 4,000 företag världen över litar på Mynewsdesks plattform för att förbättra sina PR-insatser och av dem får 70 % upptag av media .

Läs mer på: www.mynewsdesk.com/se