Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

Här är finalisterna i årets upplaga av Nordic PR Awards

Här är finalisterna i årets upplaga av Nordic PR Awards

Mängder av nomineringar har kommit in, och nu är det dags att utse vinnarna i årets stora PR-tävling. Mynewsdesk är glada att kunna tillkännage de som står som finalister i de fem olika kategorierna i årets tävling, och har en chans att kamma hem ett pris på årets gala.

Så skriver du pressmeddelanden med AI – från idé till genomförande

Så skriver du pressmeddelanden med AI – från idé till genomförande

Det har gått mindre än ett år sedan AI gjorde entré i PR- och kommunikationsbranschen, men vi ser redan hur det får allt större betydelse på kommunikationsavdelningar – inte minst när det gäller innehållsproduktion. Låt oss titta närmare på hur AI kan hjälpa till att automatisera och förbättra olika aspekter av skrivprocessen.

Kraften i PR

Kraften i PR

PR handlar om konsten att berätta historier, ett hantverk som kan förändra uppfattningar, bygga förtroende och skapa meningsfulla kontakter. Det handlar om mer än att bara skapa rubriker; det handlar om att skapa upplevelser, forma narrativ och engagera en publik på ett genuint och övertygande sätt. Det finns en kraft i framgångsrika PR-kampanjer, och de kan bidra till en positiv samhällspåverkan.

Ingrid Ødegaard, styrelsemedlem Mynewsdesk

Ingrid Ødegaard till Mynewsdesks styrelse

Mynewsdesk är stolta över att kunna tillkännage att Ingrid Ødegaard tar plats i bolagets styrelse. Med en imponerande karriär inom media och tech, kommer Ødegaard in med en unik kombination av insikter och visioner.

Vad är syftet med värderingsdriven PR?

Vad är syftet med värderingsdriven PR?

Varumärken har aldrig kommunicerat så mycket om hållbarhet och värderingar som nu, och aldrig har de gjort det så dåligt. Konsumenter har heller aldrig varit mer förvirrade över vad som är vad i varumärkens hållbarhetskommunikation.* Begreppet värderingsdriven används i den utsträckning att det förlorar all mening. Frågan är om det finns någon anledning att fortsätta?

Möt Jesper Andersen, jurymedlem i PR Awards: “Omfamna data i alla dess former och gör det till en vana att inte bara samla in data utan också utvärdera den.”

Möt Jesper Andersen, jurymedlem i PR Awards: “Omfamna data i alla dess former och gör det till en vana att inte bara samla in data utan också utvärdera den.”

Jesper Andersen har haft ett intresse för konsten att argumentera sedan han studerade retorik på universitetet, och när han vid ett senare tillfälle fick ett extrajobb på en PR-byrå så klickade det. Idag är han en internationell huvudtalare och rådgivare som specialiserar sig inom mätning och utvärdering av kommunikation.

Visa mer

Mynewsdesk - Det smarta sättet att skapa kännedom och relationer

Mynewsdesk hjälper företag att skapa kännedom, nå rätt målgrupp och bygga starka relationer. Vår smarta PR-plattform förenklar och effektiviserar publiceringen, distributionen och mätningen av alla dina PR- och kommunikationsinsatser. Allt på en och samma plats.

Genom att samla PR-arbetet på en plattform gör vi det enklare att bygga varumärke och samtidigt bevaka relevant media. Det hjälper företag att mäta sitt engagemang och genomslag över tid.

Mynewsdesk har 1.6 miljoner unika besökare varje månad och publicerar 80,000 inlägg per år. Över 4,000 företag världen över litar på Mynewsdesks plattform för att förbättra sina PR-insatser och av dem får 70 % upptag av media .

Läs mer på: www.mynewsdesk.com/se