Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

Daniel Wagnerius ny Chief Tech Officer på Mynewsdesk.

Mynewsdesk värvar ny CTO från TV4

Mynewsdesk värvar Daniel Wagnerius som ny Chief Tech Officer. Daniel kommer närmast från rollen som Chief Developer på TV4 Media.

Eva-Lotta Laurin.

Hon blir ny marknadschef på Mynewsdesk

Eva-Lotta Laurin blir ny marknadschef på Mynewsdesk. Eva-Lotta Laurin kommer närmast från rollen som CMO på Bannerflow och har tidigare arbetat som Head of Marketing i Norden på Salesforce och som VD för SWEDMA (Swedish Data & Marketing Association).

Så skapar du en kriskommunikationsplan

Så skapar du en kriskommunikationsplan

​Coronaviruset har vänt upp och ner på tillvaron för hela samhället och företag drabbas hårt. Många tvingas att varsla, permittera eller planera om sin verksamhet på grund av den rådande situationen. I krissituationer ökar behovet av god kommunikation. Därför har vi tagit fram en mall för att hjälpa dig planera ditt företags kriskommunikation.

Här är vinnarna i Digital PR Awards

Här är vinnarna i Digital PR Awards

​Årets upplaga av kommunikationstävlingen Digital PR Awards är nu avgjord. Nio företag, såväl väletablerade varumärken som mindre aktörer, har fått ta emot det prestigefyllda priset. Bland årets vinnare hittar vi bland annat Löfbergs, Tre Sverige och Clarion Hotel Amaranten.

Kriskommunikation i osäkra tider

Kriskommunikation i osäkra tider

​Coronaviruset har försatt Sverige i en krissituation. Virusspridningen har stora konsekvenser för människors hälsa, för samhället, och för ekonomin. I alla krissituationer är det viktigt för organisationer att kommunicera, och god kommunikation kan vara avgörande för hur man kommer ut ur krisen på andra sidan.

Mynewsdesk samlar all information om Coronaviruset (COVID-19)

Mynewsdesk samlar all information om Coronaviruset (COVID-19)

​Stor del av medierapporteringen handlar just nu om utvecklingen kring Coronaviruset, och en sökning COVID-19 på Mynewsdesk i Sverige ger idag 40 000 träffar. Mynewsdesk skapar därför en tillfällig nyhetskategori “Corona” för att samla all information på ett ställe.

​Juryn som utser vinnarna i Digital PR Awards

​Juryn som utser vinnarna i Digital PR Awards

Efter att ha gått igenom över 130 bidrag, har den interna juryn fastställt de finalister som tävlar i varje kategori. Det har som vanligt varit en tuff uppgift med hård konkurrens bland de nominerade. För att kora de slutgitliga vinnarna har vi fem experter till hjälp. Tillsammans ska juryn utse vinnare som lyckats med kreativ och effektiv kommunikation under 2019.

Digital PR Awards

Digital PR Awards - Här är de nominerade

Äntligen kan vi presentera de nominerade i Digital PR Awards. Den interna juryn har gått igenom över 130 bidrag och kan nu presentera finalisterna i respektive kategori som stått ut lite extra med sin kommunikation under 2019.

Mynewsdesk lanserar ny design -  största förändringen på 11 år

Mynewsdesk lanserar ny design - största förändringen på 11 år

​Mynewsdesk meddelar idag att de rullar ut en helt ny design för plattformen, vilket blir den största förändringen i produkten på över 11 år. Med den nya designen är plattformen även uppdaterad och anpassad för att möta EU:s nya direktiv för ökad tillgänglighet.

Digital PR Awards - nu öppnar tävlingen

Digital PR Awards - nu öppnar tävlingen

I över tio år har Mynewsdesk prisat företag och organisationer för deras PR- och kommunikationsarbete i form av Digital PR Awards. Företag i Sverige, Norge, Danmark och Finland och Tyskland tävlar om de ärofyllda utmärkelserna.

​Mynewsdesk ger bort ett nyhetsrum till Hjärnkoll Stockholm

​Mynewsdesk ger bort ett nyhetsrum till Hjärnkoll Stockholm

Under december genomförde Mynewsdesk en julkampanj där våra följare hjälpte oss att ge bort ett nyhetsrum till en välgörenhetsorganisation under ett år. Vinnaren blev organisationen Hjärnkoll Stockholm, som arbetar för att motverka fördomar och sprida kunskap om psykisk ohälsa med hjälp av ambassadörernas egna berättelser.

Visa mer

Mynewsdesk - Det smarta sättet att skapa kännedom och relationer

Mynewsdesk hjälper företag att skapa kännedom, nå rätt målgrupp och bygga starka relationer. Vår smarta PR-plattform förenklar och effektiviserar publiceringen, distributionen och mätningen av alla dina PR- och kommunikationsinsatser. Allt på en och samma plats.

Genom att samla PR-arbetet på en plattform gör vi det enklare att bygga varumärke och samtidigt bevaka relevant media. Det hjälper företag att mäta sitt engagemang och genomslag över tid.

Mynewsdesk har 1.6 miljoner unika besökare varje månad och publicerar 80,000 inlägg per år. Över 4,000 företag världen över litar på Mynewsdesks plattform för att förbättra sina PR-insatser och av dem får 70 % upptag av media .

Läs mer på: www.mynewsdesk.com/se