Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

Sammanfattning av året som gått

Sammanfattning av året som gått

​2019 börjar lida mot sitt slut och i vanlig ordning vill vi på Mynewsdesk dela med oss av höjdpunkter och lärdomar av året som gått.

SOS Barnbyar på besök

SOS Barnbyar på besök

​Förra veckan hade vi på Mynewsdesk förmånen att få besök av Kristoffer Wihed, Strategic Partnership Manager, på SOS Barnbyar som berättade om deras viktiga arbete. Vi passade på att ställa några frågor till Kristoffer om SOS Barnbyars arbete.

Allt du behöver veta om storytelling

Allt du behöver veta om storytelling

​Enligt Google Trends fortsätter sökningarna på storytelling att öka. Vi kan se en uppåtgående trend det senaste halvåret sett till antal sökningar kring ämnet på Google.

Se vårt webbinarium den 4 december.

Så når du ut med dina nyheter

Uppmärksamhet idag är en hårdvaluta, både i sociala och traditionella medier. Hur ska man som företag tänka för att lyckas nå ut? Den 4 december håller vi ett webbinarium med tre experter från Max Burgers, Telenor och Gullers Grupp som delar med sig av insikter och tips.

Sara Lindström på scen tillsammans med Ann-Sofie Krol

Insikter från byBrick Talks - det här kan kommunikationsbranschen lära sig

​Förra veckan var vi med och sponsrade ByBrick Talks - en internationell konferens för att diskutera kommunikation och PR under temat ”The Evolution of Communications”. Det var två fullspäckade dagar med talare från bland annat Klarna, Volvo, The Absolut Company, Ericsson, IBM och Max Burgers - och många fler - som delade med sig av insikter och erfarenheter.

Polly Hussain.

Polly Hussain ny CCO på Mynewsdesk

Polly Hussain började som Sverigechef på Mynewsdesk i våras, men kliver snabbt vidare då hon nu tilldelas rollen som Chief Commercial Officer på bolaget.

Anna Wemming.

Ny byråchef breddar Mynewsdesk Contents erbjudande

Anna Wemming värvades som ny byråchef för Mynewsdesk Content i våras och nu breddar hon byråns tjänster med kommunikationsstrategi och nya utbildningar. “Vi vill hjälpa våra kunder att använda content marketing som ett medel att uppnå företagets övergripande affärsmål”, säger Wemming.

Frukostseminarium om datadriven PR med Karin Bäcklund

Karin Bäcklund: "Så jobbar du med datadriven PR"

PR-konsult och kommunikationsstrateg Karin Bäcklund delar med sig av hur du kan använda data för att bli bättre, skapa nytt innehåll och varför det är viktigt med mål.

Louise Barnekow.

Louise Barnekow blir VD för Mynewsdesk

Mynewsdesk meddelar att Louise Barnekow, som sedan slutet på föregående år axlat rollen som tillförordnad VD, utses till permanent VD från och med den 2 september.

Visa mer

Mynewsdesk - Det smarta sättet att skapa kännedom och relationer

Mynewsdesk hjälper företag att skapa kännedom, nå rätt målgrupp och bygga starka relationer. Vår smarta PR-plattform förenklar och effektiviserar publiceringen, distributionen och mätningen av alla dina PR- och kommunikationsinsatser. Allt på en och samma plats.

Genom att samla PR-arbetet på en plattform gör vi det enklare att bygga varumärke och samtidigt bevaka relevant media. Det hjälper företag att mäta sitt engagemang och genomslag över tid.

Mynewsdesk har 1.6 miljoner unika besökare varje månad och publicerar 80,000 inlägg per år. Över 4,000 företag världen över litar på Mynewsdesks plattform för att förbättra sina PR-insatser och av dem får 70 % upptag av media .

Läs mer på: www.mynewsdesk.com/se