Gå direkt till innehåll
Polly Hussain.
Polly Hussain.

Nyhet -

Polly Hussain ny CCO på Mynewsdesk

Polly Hussain började som Sverigechef på Mynewsdesk i våras, men kliver snabbt vidare då hon nu tilldelas rollen som Chief Commercial Officer på bolaget.

“Polly är en engagerad och duktig ledare, hon är affärsdriven och hon står för våra värderingar. Hon har lyckats göra ett stort avtryck i organisationen på kort tid och jag är väldigt spänd på vad vi tillsammans kan åstadkomma framåt”, säger Louise Barnekow, VD på Mynewsdesk.

I sin nya roll tar Polly plats i ledningsgruppen och kommer att ha övergripande ansvar att driva försäljning, kommunikation och marknadsföring. Hon har lång erfarenhet av värdebaserad försäljning och kommer senast från Xerox som Sverigechef, och innan dess Planview som global säljchef.

Polly ser stora fördelar i att vara ett gemensamt språkrör för sälj och marknad. Hon vill bli ännu bättre på att dela erfarenheter och insikter mellan avdelningarna för att på så sätt komma närmare kunden.

”Uppmärksamhet är en hårdvaluta idag och det är nödvändigt för företag att nå ut med sitt budskap på rätt sätt, i rätt kanaler. Jag ser fram emot att i min nya roll får vara drivande i hur vi blir ännu mer pricksäkra i hur vi stöttar våra kunder genom alla faser på deras tillväxtresa”, säger Polly Hussain.

Polly tillträder sin nya roll omedelbart och rekryteringen för rollen som Sverigechef är redan igång.

För mer information, vänligen kontakta;
Polly Hussain, CCO, på polly.hussain@mynewsdesk.com eller på 070-665 23 31.
Sara Lindström, Global PR Manager, på sara.lindstrom@mynewsdesk.com eller på 076-288 56 15.

Ämnen

Kontakter

Jourhavande presskontakt

Jourhavande presskontakt

Presskontakt Pressfrågor
Adam Karseland

Adam Karseland

Presskontakt Press contact 079-075 64 25

Relaterat innehåll

Mynewsdesk - Det smarta sättet att skapa kännedom och relationer

Mynewsdesk hjälper företag att skapa kännedom, nå rätt målgrupp och bygga starka relationer. Vår smarta PR-plattform förenklar och effektiviserar publiceringen, distributionen och mätningen av alla dina PR- och kommunikationsinsatser. Allt på en och samma plats.

Genom att samla PR-arbetet på en plattform gör vi det enklare att bygga varumärke och samtidigt bevaka relevant media. Det hjälper företag att mäta sitt engagemang och genomslag över tid.

Mynewsdesk har 1.6 miljoner unika besökare varje månad och publicerar 80,000 inlägg per år. Över 4,000 företag världen över litar på Mynewsdesks plattform för att förbättra sina PR-insatser och av dem får 70 % upptag av media .

Läs mer på: www.mynewsdesk.com/se