Gå direkt till innehåll
Anna Wemming.
Anna Wemming.

Nyhet -

Ny byråchef breddar Mynewsdesk Contents erbjudande

Anna Wemming värvades som ny byråchef för Mynewsdesk Content i våras och nu breddar hon byråns tjänster med kommunikationsstrategi och nya utbildningar. “Vi vill hjälpa våra kunder att använda content marketing som ett medel att uppnå företagets övergripande affärsmål”, säger Wemming.

Mynewsdesks contentbyrå startades 2015 och har hittills erbjudit tjänster för produktion av text, film, bild och ljud. Den nya byråchefen har över tio års erfarenhet av strategiskt arbete från internationella PR-byråer och har även varit verksam journalist vid SVT och Aftonbladet.

– Vi ser ett ökat behov av strategi inom digital kommunikation, och har därför stärkt upp vårt fantastiska team med strateger i både Sverige, Norge, Danmark och Tyskland. Genom att utveckla strategier som är förankrade i ett gediget insiktsarbete kring målgruppen och med ett tydligt syfte, blir kundens resa framåt både enklare, tydligare och mer kostnadseffektiv, säger Anna Wemming, Global Head of Content & Professional Services på Mynewsdesk.

Mynewsdesk contentbyrå har även inlett ett tätare samarbete med Mynewsdesks analytiker för att kunna mäta och säkerställa att kundernas innehållsmarknadsföring blir en både slagkraftig och kostnadseffektiv investering.

Nu erbjuder Mynewsdesk följande strategiska tjänster:

  • Kommunikationsstrategi - En skräddarsydd strategi för ett enskilt företag utifrån affärsmål och ambition
  • Workshop i kommunikationsstrategi: En halvdag där vi går igenom grunderna för att sätta en framgångsrik strategi
  • Strategi (och produktion) för sociala medier
  • Heldagsutbildning i strategi: Äg din historia

Från och med oktober erbjuds även utbildningen Övertyga med pennan! En heldagsutbildning med fokus på att skriva slagkraftiga och engagerande texter.

Mynewsdesk Content har sedan starten hjälpt över 400 kunder med innehållsproduktion och har varit nominerade i såväl Swedish Content Awards som Årets podcast i Lifestyle Awards.

För mer information, vänligen kontakta:
Anna Wemming, Global Head of Content & Professional Services, på 070-430 31 60 eller anna.wemming@mynewsdesk.com

Paulina Stoltz Kragh, Senior Communications Advisor, på 076-001 65 48 eller paulina.kragh@mynewsdesk.com

Ämnen

Kontakter

Jourhavande presskontakt

Jourhavande presskontakt

Presskontakt Pressfrågor
Adam Karseland

Adam Karseland

Presskontakt Press contact 079-075 64 25

Relaterat innehåll

Mynewsdesk - Det smarta sättet att skapa kännedom och relationer

Mynewsdesk hjälper företag att skapa kännedom, nå rätt målgrupp och bygga starka relationer. Vår smarta PR-plattform förenklar och effektiviserar publiceringen, distributionen och mätningen av alla dina PR- och kommunikationsinsatser. Allt på en och samma plats.

Genom att samla PR-arbetet på en plattform gör vi det enklare att bygga varumärke och samtidigt bevaka relevant media. Det hjälper företag att mäta sitt engagemang och genomslag över tid.

Mynewsdesk har 1.6 miljoner unika besökare varje månad och publicerar 80,000 inlägg per år. Över 4,000 företag världen över litar på Mynewsdesks plattform för att förbättra sina PR-insatser och av dem får 70 % upptag av media .

Läs mer på: www.mynewsdesk.com/se