Gå direkt till innehåll
Digital PR Awards - nu öppnar tävlingen

Nyhet -

Digital PR Awards - nu öppnar tävlingen

I över tio år har Mynewsdesk prisat företag och organisationer för deras PR- och kommunikationsarbete i form av Digital PR Awards. I år tävlar företag i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland om de ärofyllda utmärkelserna. Skicka in din nominering redan idag!

Mynewsdesk har 5000 kunder som använder plattformen varje dag. Med hjälp av data kan vi se vilka företag som har haft den största räckvidden och vilka nyheter som engagerat mest under 2019. I tävlingen kommer vi att använda oss av den datan för att kora vinnarna, tillsammans med en kvalitativ utvärdering genomförd av en expertjury.

"Vi vill fortsätta att inspirera företag och organisationer att förbättra sina PR- och kommunikationsinsatser. Det handlar inte bara om att vara kreativ i sina kampanjer och aktiviteter, utan också att kunna visa på tydliga resultat i sitt PR-arbete, säger Sara Lindström, Global PR Manager på Mynewsdesk.

Bland förra årets vinnare hyllades bland annat företag som NorwegianTelenorHack for Sweden och Helsingborgs Konserthus.

Anser du att ditt företag eller organisation borde vinna? Skicka in ditt bidrag till oss här - vi behöver din nominering senast den 12 februari.

Nedan kan du läsa mer om alla kategorier.

Newsroom of the Year
Vinnaren i kategorin maximerar nyhetsrummet genom att kombinera välskrivna texter med bilder och videos. För besökaren är det enkelt att navigera i informationen tack vare taggar och tydliga kategorier, vilket även ökar materialets räckvidd.

Shooting Star
Det här är kategorin för alla nya kunder under 2019. Vinnaren i den här kategorin har under året lyckats skapa ett engagerande nyhetsrum som genererar resultat utifrån dess data.

Digital Storyteller
Priset delas ut till det företag eller organisation som förstår vikten av bra storytelling i sitt kommunikativa arbete. Vinnaren använder sin storytelling för att skapa en digital närvaro som andra kan lära sig av.

Most Successful Story
Priset delas ut till det företag eller organisation som har årets mest lästa pressmeddelande eller nyhet. Denna kategori baseras enbart på data och kommer därför inte vara med i nomineringsprocessen.

PR Personality of the Year
Ni har chansen att nominera en person på ert företag eller inom er organisation som har gjort det där lilla extra inom PR och kommunikation under 2019. I denna kategori lägger vi stor vikt vid nomineringen så dela gärna med er av inspirerande exempel.

Finalisterna kommer att presenteras den 26 februari. Dessa bjuds sedan in till en helkväll med mingel, mat och prisutdelning i Stockholm. Vi återkommer med exakt datum och inbjudan till detta när de nominerade företagen presenteras. Missa inget genom att följa Digital PR Awards här.

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Jourhavande presskontakt

Jourhavande presskontakt

Presskontakt Pressfrågor
Adam Karseland

Adam Karseland

Presskontakt Press contact 079-075 64 25

Relaterat innehåll

Mynewsdesk - Det smarta sättet att skapa kännedom och relationer

Mynewsdesk hjälper företag att skapa kännedom, nå rätt målgrupp och bygga starka relationer. Vår smarta PR-plattform förenklar och effektiviserar publiceringen, distributionen och mätningen av alla dina PR- och kommunikationsinsatser. Allt på en och samma plats.

Genom att samla PR-arbetet på en plattform gör vi det enklare att bygga varumärke och samtidigt bevaka relevant media. Det hjälper företag att mäta sitt engagemang och genomslag över tid.

Mynewsdesk har 1.6 miljoner unika besökare varje månad och publicerar 80,000 inlägg per år. Över 4,000 företag världen över litar på Mynewsdesks plattform för att förbättra sina PR-insatser och av dem får 70 % upptag av media .

Läs mer på: www.mynewsdesk.com/se