Gå direkt till innehåll
​Juryn som utser vinnarna i Digital PR Awards

Blogginlägg -

​Juryn som utser vinnarna i Digital PR Awards

Efter att ha gått igenom över 130 bidrag, har den interna juryn fastställt de finalister som tävlar i varje kategori. Det har som vanligt varit en tuff uppgift med hård konkurrens bland de nominerade. För att kora de slutgitliga vinnarna har vi fem experter till hjälp. Tillsammans ska juryn utse vinnare som lyckats med kreativ och effektiv kommunikation under 2019.

Digital PR Awards handlar lika mycket om att fira dem som har lyckats väl med sin PR som att hjälpa andra företag till bättre resultat genom att lyfta fram goda exempel.

- Vi vill inspirera företag att fortsätta utveckla sin PR och kommunikation. PR är så mycket mer än bara kreativa kampanjer, och Digital PR Awards handlar om att bedöma det arbete våra kunder lägger ner under hela året, säger Sara Lindström, Global PR Manager på Mynewsdesk.

Juryen representerar olika bakgrunder, marknader och expertis. De kommer att utvärdera finalisterna utifrån olika faktorer som budskap, kreativitet och SEO.

Här är en kort introduktion av de fem jurymedlemmarna:

Jacob Holst Mouritzen, Strategy Consultant, Holst Mouritzen

Jacob är en prisbelönt strateg och lyfts ofta i danska medier som expert inom marknadsföring och kommunikation. Han har bred erfarenhet av juryarbete, då han ofta bedömer kampanjer och initiativ i egenskap av styrelseordförande och jurymedlem i Danish Digital Awards. Jacob har tidigare arbetat som Business Partner och direktör på Mindshare, samt som konsult på Advice A/S.

Magnus Strømnes Bøe, CEO, RED Performance

Magnus har suttit med i våra jury tidigare - och nu är han tillbaka! Magnus är en välkänd SEO-expert och talare. Han har lång erfarenhet som konsult och specialiserar sig på att kompetensutveckla team inom digital marknadsföring. Magnus figurerar regelbundet som expert i norska medier och undervisar i digital PR på Kristiania. Han har vunnit flera priser för sitt arbete.

Susanne Johansson, PR Director, NORD DDB

Med över tio års erfarenhet i medie- och kommunikationsbranschen, kan vi lugnt säga att Susanne kan sin PR. De senaste åren har hon arbetat med omtalade kampanjer som Get Smooth för Klarna och Abbey Road för Volkswagen. Idag är hon PR-direktör på Nord DDB som är en nordisk fullservicebyrå.

Christoph Moss, CEO, Mediamoss Newsroom Consulting

Christoph brinner för integrerad kommunikation och hjälper företag att bygga kanalöverskridande strategier, med spetskompetens för nyhetsrum och mediekommunikation. Han driver den egna byrån Mediamoss med kunder som Siemens, Fraport och DATEV. Christoph är även professor i kommunikation och marknadsföring vid International School of Management i Dortmund och Köln.

Anna Wemming, Global Head of Content & Professional Services, Mynewsdesk

Anna har över tio års erfarenhet från internationella PR-byråer som Edelman och Hill Knowlton. Hon har även bakgrund som journalist och arbetat för Aftonbladet och SVT. Anna är specialiserad på kriskommunikation och kommunikationsstrategi, och drivs av nära samarbete med kunder för att tillsammans lyckas med kommunikationen.

Vinnarna i Digital PR Awards presenteras den 25 mars. Vi önskar såväl juryn som finalisterna ett stort lycka till! 

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Jourhavande presskontakt

Jourhavande presskontakt

Presskontakt Pressfrågor
Adam Karseland

Adam Karseland

Presskontakt Press contact 079-075 64 25

Mynewsdesk - Det smarta sättet att skapa kännedom och relationer

Mynewsdesk hjälper företag att skapa kännedom, nå rätt målgrupp och bygga starka relationer. Vår smarta PR-plattform förenklar och effektiviserar publiceringen, distributionen och mätningen av alla dina PR- och kommunikationsinsatser. Allt på en och samma plats.

Genom att samla PR-arbetet på en plattform gör vi det enklare att bygga varumärke och samtidigt bevaka relevant media. Det hjälper företag att mäta sitt engagemang och genomslag över tid.

Mynewsdesk har 1.6 miljoner unika besökare varje månad och publicerar 80,000 inlägg per år. Över 4,000 företag världen över litar på Mynewsdesks plattform för att förbättra sina PR-insatser och av dem får 70 % upptag av media .

Läs mer på: www.mynewsdesk.com/se