Gå direkt till innehåll
​Mynewsdesk ger bort ett nyhetsrum till Hjärnkoll Stockholm

Nyhet -

​Mynewsdesk ger bort ett nyhetsrum till Hjärnkoll Stockholm

Under december genomförde Mynewsdesk en julkampanj där våra följare hjälpte oss att ge bort ett nyhetsrum till en välgörenhetsorganisation under ett år. Vinnaren blev organisationen Hjärnkoll Stockholm, som arbetar för att motverka fördomar och sprida kunskap om psykisk ohälsa med hjälp av ambassadörernas egna berättelser.

Mynewsdesk har sedan länge ett initiativ, som kallas Mynewsdesk Care, där varje medarbetare har möjlighet att ge bort ett nyhetsrum till en välgörenhetsorganisation för att stötta och hjälpa dem i deras arbete. I år valde vi att även bjuda in kunder för att vara med och påverka vem som förtjänar en extra boost under det kommande året.

Med över 130 bidrag landade valet till slut på Hjärnkoll Stockholm, som får ett gratis nyhetsrum under ett år.

“Vi är så tacksamma för denna fantastiska möjlighet att nå ut bredare med allt vi gör, och jag vill även tacka dem som nominerat oss, säger Lou Rehnlund, Regional Samordnare på Hjärnkoll Stockholm.

Vi ställde några frågor till Hjärnkoll Stockholm om hur de tänker arbeta med sin kommunikation framöver.

Har ni använt Mynewsdesk förut?

- Jag har använt Mynewsdesk i andra organisationer jag jobbat på, det är ett fantastiskt verktyg för att nå ut med nyheter till journalister. Jag ser verkligen fram emot att arbeta mer strukturerat med våra pressmeddelanden med hjälp av verktyget, som är mycket enklare och mer effektivt än vanliga e-postutskick. Dessutom har det tagit mycket energi och tid att hålla våra adresslistor uppdaterade. Med Mynewsdesk når vi fler av de journalister som är intresserade av våra frågor, säger Lou.

Vad vill ni uppnå under året med ert nyhetsrum?

- Vi kommer att använda Mynewsdesk minst varje vecka. Det händer mycket spännande saker i Hjärnkoll Stockholm under 2020. Bland annat driver vi projektet VÅGA PRATA - om psykisk ohälsa på sociala medier, där unga delar sina berättelser i podd och text. Projektet drivs med stöd från Postkodsstiftelsen, där vill nå ut till unga som kan få tröst i att läsa om andras erfarenheter. Projektet är också en kunskapsbank till alla som arbetar med unga och behöver tips om hur de kan nå fram till dem som mår dåligt, säger Lou.

Mynewsdesk önskar Hjärnkoll Stockholm lycka till med sin kommunikation under 2020.

Ämnen

Kontakter

Jourhavande presskontakt

Jourhavande presskontakt

Presskontakt Pressfrågor
Adam Karseland

Adam Karseland

Presskontakt Press contact 079-075 64 25

Relaterat innehåll

Mynewsdesk - Det smarta sättet att skapa kännedom och relationer

Mynewsdesk hjälper företag att skapa kännedom, nå rätt målgrupp och bygga starka relationer. Vår smarta PR-plattform förenklar och effektiviserar publiceringen, distributionen och mätningen av alla dina PR- och kommunikationsinsatser. Allt på en och samma plats.

Genom att samla PR-arbetet på en plattform gör vi det enklare att bygga varumärke och samtidigt bevaka relevant media. Det hjälper företag att mäta sitt engagemang och genomslag över tid.

Mynewsdesk har 1.6 miljoner unika besökare varje månad och publicerar 80,000 inlägg per år. Över 4,000 företag världen över litar på Mynewsdesks plattform för att förbättra sina PR-insatser och av dem får 70 % upptag av media .

Läs mer på: www.mynewsdesk.com/se