Gå direkt till innehåll
Mynewsdesk samlar all information om Coronaviruset (COVID-19)

Nyhet -

Mynewsdesk samlar all information om Coronaviruset (COVID-19)

Stor del av medierapporteringen handlar just nu om utvecklingen kring Coronaviruset, och en sökning COVID-19 på Mynewsdesk i Sverige ger idag 40 000 träffar. Mynewsdesk skapar därför en tillfällig nyhetskategori “Corona” för att samla all information på ett ställe.

På Mynewsdesk finns myndigheter, offentliga verksamheter och företag med viktig information att förmedla till allmänhet och presskår kring det nya Coronaviruset. Genom att bevaka nyhetskategorin “Corona” får du uppdateringar med förstahandsinformation direkt till din mejl.

– I situationer som den här är information väldigt viktigt. Såväl journalister som andra besökare på plattformen har efterfrågat samlad information för en enklare överblick över vad som händer, säger Polly Hussain, Chief Commercial Officer på Mynewsdesk.

Skapa en bevakning här.

Förebyggande åtgärder

Just nu ligger stor press på regering och myndigheter för att hantera spridningen av COVID-19, men det finns även mycket företag och organisationer kan göra för att hjälpa till. Alla branscher påverkas i olika grad, och just nu präglar situationen vardagen för de flesta kommunikatörer.

På Mynewsdesk väljer vi att ställa in eventet för Digital PR Awards i år. Tävlingen fortsätter och vinnare kommer att koras enligt plan, men det sker ingen fysisk prisceremoni. Övrig verksamhet fortgår som vanligt, och alla Mynewsdesks anställda arbetar sedan igår hemifrån för att bidra till att begränsa ytterligare smittorisk i samhället.

För mer information, vänligen kontakta;
Sara Lindström, Global PR Manager, på 070-288 56 15 eller på sara.lindstrom@mynewsdesk.com

Ämnen

Kontakter

Jourhavande presskontakt

Jourhavande presskontakt

Presskontakt Pressfrågor
Adam Karseland

Adam Karseland

Presskontakt Press contact 079-075 64 25

Relaterat innehåll

Mynewsdesk - Det smarta sättet att skapa kännedom och relationer

Mynewsdesk hjälper företag att skapa kännedom, nå rätt målgrupp och bygga starka relationer. Vår smarta PR-plattform förenklar och effektiviserar publiceringen, distributionen och mätningen av alla dina PR- och kommunikationsinsatser. Allt på en och samma plats.

Genom att samla PR-arbetet på en plattform gör vi det enklare att bygga varumärke och samtidigt bevaka relevant media. Det hjälper företag att mäta sitt engagemang och genomslag över tid.

Mynewsdesk har 1.6 miljoner unika besökare varje månad och publicerar 80,000 inlägg per år. Över 4,000 företag världen över litar på Mynewsdesks plattform för att förbättra sina PR-insatser och av dem får 70 % upptag av media .

Läs mer på: www.mynewsdesk.com/se