Gå direkt till innehåll
PR Award: jurymedlem Hanna Brogren om nyfikenhet, ledarskap och mod

Blogginlägg -

PR Award: jurymedlem Hanna Brogren om nyfikenhet, ledarskap och mod

Det har blivit dags att avslöja ytterligare en av jurymedlemmarna i årets Nordic PR Awards och den här gången presenterar vi stolt Hanna Brogren! Förutom att ha en enastående karriär inom kommunikation med titlar som Kommunikationsdirektör och VD, var Hanna också en av experterna som deltog i Mynewsdesks rapport State of Nordic PR & Communication 2022.

Idag är hon Kommunikationsdirektör för Region Stockholm; ett ansvar som innefattar regionens strategiska kommunikation och regional utveckling för de 2,3 miljoner människor som bor här.

Tidigare i hennes 25-åriga karriär inom branschen finns det fler imponerande titlar på hennes CV, till exempel som VD för Sveriges Kommunikatörer. "Jag har alltid varit nyfiken på digital kommunikation och startade mitt första webbprojekt 1996", säger Hanna.

Hanna var också en av deltagarna i PR-rapporten, State of Nordic PR & Communication, som släpptes av Mynewsdesk i januari 2022. I rapporten bidrog hon med värdefulla insikter samt analyser av trender, utmaningar och möjligheter inom PR- och kommunikationsbranschen framöver.

För att lära känna Hanna bättre ställde vi några snabba frågor till henne.

Varför valde du att jobba med PR och kommunikation?

För att jag verkligen är fascinerad av vad människor kan åstadkomma tillsammans med ett gemensamt mål och kommunikation.

Vad anser du vara PR- och kommunikationsexperters viktigaste kompetenser?

Nyfikenhet och viljan att tänka ur sin publiks eller en intressents synvinkel.

Vilka är dina tre bästa färdigheter?

Nyfikenhet, ledarskap och mod.

Det Hanna tar med sig från Nordic State of PR & Communications 2022

Hanna var en av experterna i Mynewsdesks senaste rapport: State of Nordic PR & Communication. På frågan vilka områden från rapporten, det vill säga förändrade yrkesroller, samarbete mellan team, content-kaos, mätning och uppföljning, samt hållbar kommunikation, som hon tror kommer att bli den största utmaningen, svarade hon:

— "Jag tycker att alla områden är en utmaning beroende på sammanhanget. Förändrade yrkesroller kan vara mer av en utmaning jämfört med andra eftersom det kräver att du verkligen gillar och omfamnar förändring”.

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Jourhavande presskontakt

Jourhavande presskontakt

Presskontakt Pressfrågor
Adam Karseland

Adam Karseland

Presskontakt Press contact 079-075 64 25

Relaterat innehåll

Mynewsdesk - Det smarta sättet att skapa kännedom och relationer

Mynewsdesk hjälper företag att skapa kännedom, nå rätt målgrupp och bygga starka relationer. Vår smarta PR-plattform förenklar och effektiviserar publiceringen, distributionen och mätningen av alla dina PR- och kommunikationsinsatser. Allt på en och samma plats.

Genom att samla PR-arbetet på en plattform gör vi det enklare att bygga varumärke och samtidigt bevaka relevant media. Det hjälper företag att mäta sitt engagemang och genomslag över tid.

Mynewsdesk har 1.6 miljoner unika besökare varje månad och publicerar 80,000 inlägg per år. Över 4,000 företag världen över litar på Mynewsdesks plattform för att förbättra sina PR-insatser och av dem får 70 % upptag av media .

Läs mer på: www.mynewsdesk.com/se