Gå direkt till innehåll
Årets jurymedlemmar för Nordic PR Awards är...

Blogginlägg -

Årets jurymedlemmar för Nordic PR Awards är...

Trumvirvel, tack...
Mynewsdesk har nöjet att presentera de fem jurymedlemmarna för årets Nordic PR Awards. Var och en av de handplockade medlemmarna är experter inom sitt område, vilket resulterar i ett “jury powerhouse'' fyllt av PR-, kommunikations-, dataintelligens- och hållbarhetsexpertis. Vi presenterar våra jurymedlemmar:

Ingveig Tveranger
Ingveig Tverenger är en norsk PR- och kommunikationsexpert med en stark bakgrund inom branschen. Hon är utbildad journalist och tillbringade 15 år med att sända TV och radio för NRK innan hon blev oberoende kommunikationsrådgivare.

Ingveig hjälper varumärken som vill växa genom effektiv och kreativ kommunikation och är också en välrespekterad rådgivare inom kriskommunikation. Ingveigs breda perspektiv på kommunikation och varumärkesstärkande arbete gör henne till en värdefull medlem av vår jury för Nordic PR Awards.

Hanna Brogren
Hanna Brogren är kommunikationsdirektör för Region Stockholm, ett ansvar hon nu axlat efter en lång karriär inom PR och kommunikation. Under Hannas 25 år i branschen har hon haft flera tunga titlar, senast som VD för Sveriges Kommunikatörer.

Mynewsdesk har haft nöjet att arbeta med Hanna tidigare som en av experterna i den nordiska branschrapporten State of Nordic PR & Communication, som Mynewsdesk släppte i januari 2022. Hanna är en stor källa till värdefulla insikter om trender, utmaningar och möjligheter inom PR & kommunikationsbranschen och vi är glada att även ha henne som en del av juryn i Nordic PR Awards.

Alexander Falck Winther
Alexander Falck Winther är Pressofficer på Nybolig och ansvarar för företagets externa kommunikation samt press- och medierelationer. Alexander är en sann "renässansman" inom PR och har sett många sidor av branschen. Han är inte bara en mycket skicklig och erfaren strategisk kommunikationsrådgivare, han är också journalist, vilket tillför ett intressant och viktigt perspektiv till juryns expertområden. Vi är glada att ha dig med oss Alexander.

David Lilja
David Lilja är PR- och kommunikationsansvarig för den koreanska biltillverkaren Kia och har förstahandskunskap om hur man skapar och underhåller ett mycket framgångsrikt nyhetsrum med hjälp av Mynewsdesk. David tillför värdefulla insikter både från distributions- och mottagarsidan av PR-arbete och framför allt om hur man pratar med media och journalister.

Det faktum att David arbetar inom bilindustrin, en bransch som ofta granskas hårt ur miljösynpunkt, gör att han har ett mycket relevant perspektiv vad gäller PR och hållbar kommunikation som en del av Nordic PR Awards.

Daniel Jonsson
Mynewsdesks egen Chief Analytics and Strategy Officer, eller som vi ibland kallar honom: Batman av dataintelligens. Daniel är inte bara en briljant hjärna och en välbevandrad strategisk auktoritet på Mynewsdesk utan han erbjuder också en unik inblick i hur en kan arbeta smartare genom att använda AI i dagens PR- och kommunikationslandskap. Att ha Daniel som en del av vår jury är helt avgörande för att ge tyngd och fakta till de mer datadrivna utvärderingsområdena. Han kommer presentera för juryn de resultat och den inverkan som våra nominerade i kategorin "Mastering Measurement" har uppnått.

Vänta inte - nominera!
Som ni säkert kan se kommer alla nominerade att vara i utmärkta händer hos en jury som består av några av de skarpaste hjärnorna i branschen.

Så se till att nominera en Mynewsdesk-kund (och det är ingen skam att nominera dig själv) som har gjort ett exceptionellt arbete med sina PR- och kommunikationsinsatser under det senaste året.

Anmälningarna stänger den 7/3, och allt vi kan säga är: Kör, kör, kör!

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Jourhavande presskontakt

Jourhavande presskontakt

Presskontakt Pressfrågor
Adam Karseland

Adam Karseland

Presskontakt Press contact 079-075 64 25

Relaterat innehåll

Mynewsdesk - Det smarta sättet att skapa kännedom och relationer

Mynewsdesk hjälper företag att skapa kännedom, nå rätt målgrupp och bygga starka relationer. Vår smarta PR-plattform förenklar och effektiviserar publiceringen, distributionen och mätningen av alla dina PR- och kommunikationsinsatser. Allt på en och samma plats.

Genom att samla PR-arbetet på en plattform gör vi det enklare att bygga varumärke och samtidigt bevaka relevant media. Det hjälper företag att mäta sitt engagemang och genomslag över tid.

Mynewsdesk har 1.6 miljoner unika besökare varje månad och publicerar 80,000 inlägg per år. Över 4,000 företag världen över litar på Mynewsdesks plattform för att förbättra sina PR-insatser och av dem får 70 % upptag av media .

Läs mer på: www.mynewsdesk.com/se