Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

Mynewsday 2021 - Choose your age

Mynewsday 2021 - Choose your age

En av årets inspirerande huvudtalare på Mynewsday är PR-konsulten och futuristen John Mellkvist. John har en bred erfarenhet av att hjälpa kunder, företag och individer att öka sitt inflytande och sin kommersiella påverkan. Han brinner också för att förebygga åldersdiskriminering på arbetsplatsen såväl som i vårt samhälle.

Mynewsday 2021 - Beyond the message

Mynewsday 2021 - Beyond the message

Mynewsdesk kan stolt presentera Pontus F. Christoffersen som en av huvudtalarna på årets Mynewsday. Pontus är kommunikationsexpert med fokus på presentations- och förhandlingsteknik och modern retorik. Hans föredrag på Mynewsday kommer att innehålla retoriska strategier och psykologi i en digitaliserad värld.

Så skapar du en PR-plan för framgångsrik marknadsföring

Så skapar du en PR-plan för framgångsrik marknadsföring

Den digitala utvecklingen och innovativa PR-plattformar skapar möjligheter även för mindre företag att nå ut med sina budskap. I vår senaste guide How to create a PR plan går vi igenom hur du kan arbeta smart med begränsade interna resurser och ändå lyckas med din marknadsföring.

Mynewsday 2021 – Framtidens PR och kommunikation

Mynewsday 2021 – Framtidens PR och kommunikation

Nu börjar nedräkningen inför ett av Nordens största digitala evenemang inom PR och kommunikation – Mynewsday 2021! Eventet äger rum den 11:e november och årets tema är The future of PR and communications.

Mynewsdesk toppar listan bland de största SaaS-bolagen

Mynewsdesk toppar listan bland de största SaaS-bolagen

Efter att ha analyserat närmare 100 årsredovisningar presenterade Breakit i veckan SaaS-rapporten för 2021. Rapporten listar 55 av Sveriges största, snabbast växande, och mest lönsamma SaaS-bolag. Mynewsdesk placerades på topp tio-listan!

Mynewsdesk sätter fjällbyn Lofsdalen på kartan

Mynewsdesk sätter fjällbyn Lofsdalen på kartan

En genomtänkt innehållsstrategi bidrog till att Destination Lofsdalen slog nya rekord under förra året – aldrig förr har så många besökt den jämtländska fjällbyn. Detta trots att i stort sett allt marknadsföringsarbete görs av en enda person med Mynewsdesk som sitt främsta verktyg.

Sommarens bästa lästips

Sommarens bästa lästips

Under sommarens härliga dagar har du äntligen tid att i lugn och ro låta dig inspireras eller lära dig något nytt. Vi har satt ihop en lista på intressanta artiklar och podcasts.

Din kommunikation behöver inte ta semester

Din kommunikation behöver inte ta semester

Hur härligt det än är med stranddagar och grillkvällar, så innebär sommaren också en utmanande tid för dig som marknadsförare och kommunikatör. Därför har vi nedan sammanfattat några punkter för att underlätta sommarens viktiga to dos.

Nordic Digital PR Awards 2020: Här är vinnarna!

Nordic Digital PR Awards 2020: Här är vinnarna!

Kreativitet, nya innovativa koncept och en stark ökning av visuellt innehåll. Trots ett ovanligt och tufft år kunde vi ändå njuta utav både nyskapande och effektiv PR. Mynewsdesk vill främja framgångsrik PR bland nordens kommunikatörer, och presenterar därför stolt årets sju vinnare av Nordic Digital PR Awards.

"Relevans, strategi och kreativ höjd är avgörande i Nordic Digital PR Awards"

"Relevans, strategi och kreativ höjd är avgörande i Nordic Digital PR Awards"

PR-veteranen Pia Grahn har under sina 20 år i branschen blivit ett eftertraktat namn i jurysammanhang. Hon har bedömt bidrag i prestigefyllda tävlingar som Cannes Lions och Swedish Content Awards. Nu tar Pia plats i juryn för Nordic Digital PR Awards, och kommer använda sin erfarenhet och sitt kunnande för att kora årets vinnare.

Nordic Digital PR Awards -  Här är finalisterna

Nordic Digital PR Awards - Här är finalisterna

Det är dags att tillkännage finalisterna i årets Nordic Digital PR Awards! Efter att ha gått igenom över 150 bidrag är den interna juryn nu redo att presentera vilka PR- och kommunikations-stjärnor som kan vinna de prestigefyllda priserna i årets tävling.

Hear Us Out hjälper unga att ta plats i den mediala debatten

Hear Us Out hjälper unga att ta plats i den mediala debatten

Tidigare idag lanserade Mynewsdesk Hear Us Out, en satsning som syftar till att ge unga en starkare röst i samhällsdebatten. – Vi vill använda vår teknik för att hjälpa ungdomar att nå ut och ta sig in i den mediala debatten, samt ge journalister och beslutsfattare en plats att hitta intressanta åsikter och texter av unga skribenter, säger Louise Barnekow, vd på Mynewsdesk.

Visa mer

Mynewsdesk - Det smarta sättet att skapa kännedom och relationer

Mynewsdesk hjälper företag att skapa kännedom, nå rätt målgrupp och bygga starka relationer. Vår smarta PR-plattform förenklar och effektiviserar publiceringen, distributionen och mätningen av alla dina PR- och kommunikationsinsatser. Allt på en och samma plats.

Genom att samla PR-arbetet på en plattform gör vi det enklare att bygga varumärke och samtidigt bevaka relevant media. Det hjälper företag att mäta sitt engagemang och genomslag över tid.

Mynewsdesk har 1.6 miljoner unika besökare varje månad och publicerar 80,000 inlägg per år. Över 4,000 företag världen över litar på Mynewsdesks plattform för att förbättra sina PR-insatser och av dem får 70 % upptag av media .

Läs mer på: www.mynewsdesk.com/se