Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

Nordic Digital PR Awards - nu öppnar tävlingen

Nordic Digital PR Awards - nu öppnar tävlingen

​I över tio år har Mynewsdesk prisat företag och organisationer för deras PR- och kommunikationsarbete i form av Nordic Digital PR Awards. Kunder från Sverige, Norge och Danmark tävlar om de ärofyllda utmärkelserna. Skicka in din nominering redan idag!

Digital Mynewsday 2020: Det här lärde vi oss!

Digital Mynewsday 2020: Det här lärde vi oss!

Mynewsday är över för den här gången - och vilken fantastisk dag vi fick! Årets talare gav oss en stor dos av inspiration och nya perspektiv på hur vi kan ta oss an framtidens PR och kommunikation.

Mynewsday 2020 - The end of the Mad Men Era

Mynewsday 2020 - The end of the Mad Men Era

​På Mynewsday kommer Christina Knight att föreläsa om hur implementering av jämställdhet, inkludering och mångfald i reklambranschen kan förändra och vara till nytta för både varumärken och byråer.

Mynewsday är tillbaka!

Mynewsday är tillbaka!

​Boka in årets mest inspirerande halvdag den 5 november redan idag! Mynewsday är ett av Sveriges största evenemang inom PR och kommunikation. I år hålls eventet digitalt och är gratis för marknadsförare, PR-proffs och kommunikatörer i hela Norden.

Ny guide: Så arbetar du med medierelationer 2020

Ny guide: Så arbetar du med medierelationer 2020

​Medierapporteringen 2020 har präglats av Covid-19 och få andra händelser har fått särskilt stor uppmärksamhet - vilket haft en stor påverkan på företags och organisationers möjlighet till publicitet. De senaste månaderna har efterfrågan på andra typer av nyheter växt sig starkare och det är dags för dig som kommunikatör att hitta nya vägar till publicitet. Den här guiden är för dig!

Sommarens lästips inom PR & kommunikation

Sommarens lästips inom PR & kommunikation

​Just nu går de flesta företag och organisationer på lågvarv, vilket brukar innebära att det finns lite extra tid att göra sånt som man annars inte hinner med. Därför har vi samlat ihop några lästips för dig som vill få lite nya tankar och inspiration inför höstens utmaningar.

Sommarplanera din PR

Sommarplanera din PR

​Efter en intensiv och annorlunda vår är sommaren äntligen här! Vanligtvis går många kommunikatörer fortfarande på högvarv med tanke på Almedalen, som brukar vara den sista stora uppgiften innan semester. I år har vi i stället lite mer tid att fundera över planen för sommaren.

Mynewsdesk gör hela plattformen smartare med ny AI-teknik

Mynewsdesk gör hela plattformen smartare med ny AI-teknik

Mynewsdesk introducerar ett helt nytt lager av intelligens som kommer att genomsyra hela plattformen. Den första funktionaliteten som släpps innebär att delar av arbetet automatiseras med hjälp av maskininlärning och NLP (natural language processing), för att tydligare visa effekten av PR-insatserna.

My Bergström och Lisa Hellmér från Pensionatet i Piteå.

Mynewsdesk stöttar initiativet Local Hero

Local Hero startade som ett initiativ för att stötta den lokala handeln i spridningen av Covid-19 - med budskapet handla nu och inspirera andra att göra samma sak. Bakom initiativet står grundarna Lisa Hellmér och My Bergström som driver restaurangen, B&B och butiken Pensionatet i Piteå. Idag finns Local Hero-initiativ på 30 platser runt om i Sverige.

Mynewsdesk samarbetar med Framtidsarenan

Mynewsdesk samarbetar med Framtidsarenan

​Såväl Järvaveckan och Almedalsveckan har i år blivit inställda på grund av Coronapandemin. De inställda evenemangen lämnar ett vakuum efter sig för alla som sett fram emot de årliga samtalen mellan politiker, näringsliv och intresseorganisationer. Därför lanserar Microsoft, Hill+Knowlton Strategies och Rodolfo nu Framtidsarenan 16–17 juni för att fylla tomrummet.

Visa mer

Mynewsdesk - Det smarta sättet att skapa kännedom och relationer

Mynewsdesk hjälper företag att skapa kännedom, nå rätt målgrupp och bygga starka relationer. Vår smarta PR-plattform förenklar och effektiviserar publiceringen, distributionen och mätningen av alla dina PR- och kommunikationsinsatser. Allt på en och samma plats.

Genom att samla PR-arbetet på en plattform gör vi det enklare att bygga varumärke och samtidigt bevaka relevant media. Det hjälper företag att mäta sitt engagemang och genomslag över tid.

Mynewsdesk har 1.6 miljoner unika besökare varje månad och publicerar 80,000 inlägg per år. Över 4,000 företag världen över litar på Mynewsdesks plattform för att förbättra sina PR-insatser och av dem får 70 % upptag av media .

Läs mer på: www.mynewsdesk.com/se