Gå direkt till innehåll
Sommarens bästa lästips

Blogginlägg -

Sommarens bästa lästips

Under sommarens härliga dagar har du äntligen tid att i lugn och ro låta dig inspireras eller lära dig något nytt. Vi har satt ihop en lista på intressanta artiklar och podcasts.

Brand storytelling
Storytelling har alltid engagerat; få saker fångar oss på samma sätt som en riktigt bra berättelse. För dagens företag är storytelling en mer eller mindre oumbärlig metod för att bygga ett trovärdigt varumärke, och för att skapa engagerande content. Ta hjälp av vår nyaste guide och bloggar och kom tillbaka efter semestern redo att formulera ditt företags brand story.

Djupdyk i olika ämnen
Behöver du vila ögonen lite så tipsar vi om vårt koncept Coffee & Communications. Här djupdyker du tillsammans med en av våra experter i olika ämnen. 30 minuters-avsnitten passar perfekt för kvällspromenaden eller när du slumrar i hängmattan.

Analysera och optimera
I slutet av sommaren när du börjar känna dig rastlös, kan det vara dags att fördjupa dig i analys och mätning - något av en nyckel till framgångsrik kommunikation. Analysverktygen blir bara bättre och bättre, och hjälper dig till viktiga insikter som resulterar i välgrundade beslut. Insiktsdriven kommunikation gör dig mer relevant och träffsäker.

Hoppas du njuter av din sommar oavsett om du spenderar den på kontoret eller i sommarstugan, och att du ger dig tid att inspireras från ovan lista. Vill du ha ta del av fler tips och få ännu mer inspiration kan du även besöka vårt bibliotek.

Trevlig sommar!

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Jourhavande presskontakt

Jourhavande presskontakt

Presskontakt Pressfrågor
Adam Karseland

Adam Karseland

Presskontakt Press contact 079-075 64 25

Relaterat innehåll

Mynewsdesk - Det smarta sättet att skapa kännedom och relationer

Mynewsdesk hjälper företag att skapa kännedom, nå rätt målgrupp och bygga starka relationer. Vår smarta PR-plattform förenklar och effektiviserar publiceringen, distributionen och mätningen av alla dina PR- och kommunikationsinsatser. Allt på en och samma plats.

Genom att samla PR-arbetet på en plattform gör vi det enklare att bygga varumärke och samtidigt bevaka relevant media. Det hjälper företag att mäta sitt engagemang och genomslag över tid.

Mynewsdesk har 1.6 miljoner unika besökare varje månad och publicerar 80,000 inlägg per år. Över 4,000 företag världen över litar på Mynewsdesks plattform för att förbättra sina PR-insatser och av dem får 70 % upptag av media .

Läs mer på: www.mynewsdesk.com/se