Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

Facebook-kanal och nätverksfunktion i fokus på frukostseminarium

Facebook-kanal och nätverksfunktion i fokus på frukostseminarium

Ett 40-tal deltagare fick en närmare inblick i senaste nytt från Mynewsdesk på företagets vårrukost på tisdagen. Bland annat presenterades möjligheten att bygga digitala nätverk med journalister och kunder, samt nya applikationer för att visa nyheter på Facebook.

Mynewsdesk öppnar kontor i Singapore

Mynewsdesk öppnar kontor i Singapore

Mynewsdesk öppnar sitt första kontor utanför i Europa, i Singapore. Företagetsexpansion startade framgångsrikt med kontor i Norge och Danmark, och nyligenöppnades också kontor i Finland. Singapore kallas ofta dörren till Asien och den digitala marknaden växer och harattraherat en mängd web start-ups.

Stora pr-priset grillar juryn i het paneldebatt 10 februari

Stora pr-priset grillar juryn i het paneldebatt 10 februari

PR som arbetsområde omdefinieras i takt med att media och mötesplatser med företagens intressenter utvecklas. Den 10 februari kallas juryn in till en paneldebatt för att diskutera hur detta påverkar professionell pr.

Internationell konferens för säljare på Mynewsdesk

Internationell konferens för säljare på Mynewsdesk

Mynewsdesk firar sin expansion med internationell konferens med hela säljkåren från Sverige, Norge, Danmark, Finland och Singapore. Under två dagar samlas country managers, account managers och business developers i Stockholm för gemensamma seminarier, workshops och team building.

Varför Rädda Barnen pyntar sin första gran hos Mynewsdesk

Varför Rädda Barnen pyntar sin första gran hos Mynewsdesk

Vi på Mynewsdesk har varje år valt att skänka pengar och resurser till ett ideellt ändamål istället för en fysisk julklapp. Som vår röda tråd väljer vi alltid en verksamhet som kämpar en ojämn kamp mot miljöförstöring eller våld mot barn. Detta år var det enklare än någonsin med en organisation som har stuckit ut i det mediala bruset.

Vinnarna i Årets Pressrum 2010

Vinnarna i Årets Pressrum 2010

Årets Pressrum 2010 är avgjord. MyNewsdesk tackar samtliga nominerade för bra jobb och stort engagemang. Här är listan på de stolta vinnarna som visat framfötterna med sina social media newsrooms.

Grattis alla vinnare i 100-wattaren 2010

Mynewsdesk är mediepartner till 100-wattaren för andra året och ansvarar för pressrum på Mynewsdesk och 100-wattarens hemsida, samt publicering av pressinformation. Hela listan på vinnare och bilder finns nu publicerade.

Visa mer

Mynewsdesk - Det smarta sättet att skapa kännedom och relationer

Mynewsdesk hjälper företag att skapa kännedom, nå rätt målgrupp och bygga starka relationer. Vår smarta PR-plattform förenklar och effektiviserar publiceringen, distributionen och mätningen av alla dina PR- och kommunikationsinsatser. Allt på en och samma plats.

Genom att samla PR-arbetet på en plattform gör vi det enklare att bygga varumärke och samtidigt bevaka relevant media. Det hjälper företag att mäta sitt engagemang och genomslag över tid.

Mynewsdesk har 1.6 miljoner unika besökare varje månad och publicerar 80,000 inlägg per år. Över 4,000 företag världen över litar på Mynewsdesks plattform för att förbättra sina PR-insatser och av dem får 70 % upptag av media .

Läs mer på: www.mynewsdesk.com/se