Gå direkt till innehåll
Varför Rädda Barnen pyntar sin första gran hos Mynewsdesk

Nyhet -

Varför Rädda Barnen pyntar sin första gran hos Mynewsdesk

Kära kund till Mynewsdesk,

Du är anledningen till att jag tillsammans med 60 passionerade medarbetare går till jobbet varje dag med ett leende och lämnar våra kontor i Oslo, Stockholm, Helsingsfors, Köpenhamn/Malmö, Göteborg och Singapore nöjda av att ha gjort något värdefullt för de användare som delat och tillgodogjort sig av ert innehåll under dagen.

Men det är något som händer varje år när verksamheten ska sammanfattas och vi vill önska vårt nätverk en avkopplande och inspirerande julhelg. Känslan att vi vill göra mer, betyda mer för fler. Vi på MyNewsdesk har varje år valt att skänka pengar och resurser till ett ideellt ändamål istället för en fysisk julklapp. Som vår röda tråd väljer vi alltid en verksamhet som kämpar en ojämn kamp mot miljöförstöring eller våld mot barn. Detta år var det enklare än någonsin med en organisation som har stuckit ut i det mediala bruset.

Rädda Barnen har lyckats bättre än många andra med PR för att de förutom kärnfrågorna även leder en specifik fråga konsekvent, nämligen den att företag borde få göra skatteavdrag för välgörenhet. Många företag vill skänka pengar för att hjälpa utsatta barn, men pengadonationer är belagda med skatt. Julgåvor är däremot inte det.
Därför säljer de allt från skumtomtar till färdigdekorerad gran till högsta pris garanti (ett kap för 150 000 SEK på jul.raddabarnen.se)

MyNewsdesk vill genom köpet av en fullt dekorerad präktig gran som står mitt i det öppna landskapet på vårt nya kontor även inspirera andra till att göra samma sak. Vi har valt att markera pengarna för att stoppa våld mot barn. Det gäller bl a det vidriga tillvägagångssättet att använda barnsoldater i krig och det gäller de 8 miljoner barn som lever institutionaliserade med alla de risker som det medför. Använd era valda kanaler och kunskaper inom kommunikation till att stödja Rädda Barnens viktiga arbete. Det är också det finaste vi kan ge dig som tack för att du är kund hos oss.

God Jul önskar Peter Ingman, VD/CEO/Daglig Leder och hela teamet på MyNewsdesk

Ämnen

Kontakter

Jourhavande presskontakt

Jourhavande presskontakt

Presskontakt Pressfrågor
Adam Karseland

Adam Karseland

Presskontakt Press contact 079-075 64 25

Mynewsdesk - Det smarta sättet att skapa kännedom och relationer

Mynewsdesk hjälper företag att skapa kännedom, nå rätt målgrupp och bygga starka relationer. Vår smarta PR-plattform förenklar och effektiviserar publiceringen, distributionen och mätningen av alla dina PR- och kommunikationsinsatser. Allt på en och samma plats.

Genom att samla PR-arbetet på en plattform gör vi det enklare att bygga varumärke och samtidigt bevaka relevant media. Det hjälper företag att mäta sitt engagemang och genomslag över tid.

Mynewsdesk har 1.6 miljoner unika besökare varje månad och publicerar 80,000 inlägg per år. Över 4,000 företag världen över litar på Mynewsdesks plattform för att förbättra sina PR-insatser och av dem får 70 % upptag av media .

Läs mer på: www.mynewsdesk.com/se