Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

Ikväll avgörs 100-wattaren 2010

Ikväll avgörs 100-wattaren 2010

Om några timmar är det dags för den 20:onde upplagan av 100-wattaren. Tävlingen premierar kampanjer som fungerar och arrangeras årlligen av Sveriges Annonsörer och Sveriges Kommunikationsbyråer. MyNewsdesk är mediepartner och stödjer arrangören med PR-service.

Årets Pressrum 2010 - Nominerade företag

Årets Pressrum 2010 - Nominerade företag

Hela listan på nominerade pressrum i MyNewsdesks kundtävling Årets Pressrum 2010. Årets pressrum belönar de kommunikatörer som optimerat sin använding av MyNewsdesk för att skapa mer relevant exponering för sin pressinformation.

Årets pressrum 2010 koras den 14 december

Årets pressrum 2010 koras den 14 december

Årets Pressrum är MyNewsdesks årliga kundtävling. Här belönas de kommunikatörer som optimerat sin använding av MyNewsdesk för att skapa mer relevant exponering för sin pressinformation.

MyNewsdesk gratulerar vinnarna på Spinn 2010

MyNewsdesk gratulerar vinnarna på Spinn 2010

Priser delades ut och lyckliga PR-vinnare hyllades på gårdagskvällens Spinngala på Grand. Alla vinnare fotograferades och intervjuades i MyNewsdesks "Social press lounge". MyNewsdesks kundservice på plats arbetade febrilt med att publicera materialet live under kvällen på Spinns Newsroom.

Hur social är du lille vän? Microsoft får bäst sociala omdöme på Spinn 2010

Hur social är du lille vän? Microsoft får bäst sociala omdöme på Spinn 2010

MyNewsdesk belönade ikväll det företag som bedöms ha lyckats bäst med sina relationer på den sociala webben. Utifrån uppsatta kriterier har vi tillsammans med Lissly tagit ett stickprov på hur och i vilken omfattning de nominerade företagen i Spinn 2010 interagerat med sina intressenter i sociala medier. Vinnaren Microsoft tog emot sitt pris tillsammans med sin byrå JMW.

Röda “followers” ersätter PR-slampa på #Spinn10

Röda “followers” ersätter PR-slampa på #Spinn10

En PR-slampa och en skyltdocka i rött papper med obegripligt budskap borgade för megaflopp för MyNewsdesk under fjolårets spinngala. I år lanseras röda followers och ny tävling som utan jury belönar företagets sociala kompetens. En del talar för ännu en flopp.

MyNewsdesk lanserar Social Media Newsroom

MyNewsdesk lanserar Social Media Newsroom

Idag på morgonen sjösattes MyNewsdesks mest omfattande och heltäckande omdesign av sajten sedan företaget startade 2003. Utöver förbättrad navigation och utseende lanseras efter en period av intensivt arbete MyNewsdesk Social Media Newsroom.

Visa mer

Mynewsdesk - Det smarta sättet att skapa kännedom och relationer

Mynewsdesk hjälper företag att skapa kännedom, nå rätt målgrupp och bygga starka relationer. Vår smarta PR-plattform förenklar och effektiviserar publiceringen, distributionen och mätningen av alla dina PR- och kommunikationsinsatser. Allt på en och samma plats.

Genom att samla PR-arbetet på en plattform gör vi det enklare att bygga varumärke och samtidigt bevaka relevant media. Det hjälper företag att mäta sitt engagemang och genomslag över tid.

Mynewsdesk har 1.6 miljoner unika besökare varje månad och publicerar 80,000 inlägg per år. Över 4,000 företag världen över litar på Mynewsdesks plattform för att förbättra sina PR-insatser och av dem får 70 % upptag av media .

Läs mer på: www.mynewsdesk.com/se