Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

MyNewsdesk lanserar Nätverk för effektivare PR

MyNewsdesk lanserar Nätverk för effektivare PR

MyNewsdesk har nyss lanserat sin första version av tjänsten “Nätverk” på MyNewsdesk.com. Tjänsten gör det möjligt för journalister att följa de företag de är intresserade av. Det innebär att journalisten blir medlem i företagets nätverk och får deras senaste nyheter direkt till sin nya “dashboard” på MyNewsdesk.com.

Nu går flyttlasset för MyNewsdesk

Den 1 oktober flyttar MyNewsdesk till nya lokaler. Efter 5 år på Bondegatan i Stockholm har MyNewsdesk vuxit ur sina existerande lokaler och flyttar till större kontor på Rosenlundsgatan 40, 11853 Stockholm. Flytten är ett led i företagets pågående expansion.

Mynewsdesk nu på plats i Göteborg och Malmö

I dagarna slog Mynewsdesk upp dörrarna till sina två nya säljkontor i Göteborg och Malmö/Öreundsregionen. Etableringen är ett steg i Mynewsdesk expansionsplaner.

MyNewsdesk lanserar ny kanal på Fokus.se

MyNewsdesk lanserar ny kanal på Fokus.se

Idag lanserar MyNewsdesk möjligheten för sina användare att också nå ut med sin pressinformation på Fokus.se. Nyheterna når då ut till beslutsfattare och opinionsbildare i en inflytelserik redaktionell miljö.

Byt stress mot press – om MyNewsdesks kampanj

Byt stress mot press – om MyNewsdesks kampanj

Att byta stress mot press är temat i vår nya kampanj riktad till kommunikatörer, som i dagarna dyker upp här och var i media. Vad menar vi egentligen med budskapet? Och kan vi leva upp till det?

Visa mer

Mynewsdesk - Det smarta sättet att skapa kännedom och relationer

Mynewsdesk hjälper företag att skapa kännedom, nå rätt målgrupp och bygga starka relationer. Vår smarta PR-plattform förenklar och effektiviserar publiceringen, distributionen och mätningen av alla dina PR- och kommunikationsinsatser. Allt på en och samma plats.

Genom att samla PR-arbetet på en plattform gör vi det enklare att bygga varumärke och samtidigt bevaka relevant media. Det hjälper företag att mäta sitt engagemang och genomslag över tid.

Mynewsdesk har 1.6 miljoner unika besökare varje månad och publicerar 80,000 inlägg per år. Över 4,000 företag världen över litar på Mynewsdesks plattform för att förbättra sina PR-insatser och av dem får 70 % upptag av media .

Läs mer på: www.mynewsdesk.com/se