Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

Så når du ut med ditt budskap till bloggare

Så når du ut med ditt budskap till bloggare

Bloggen har gått från att vara det mest omtalade och trendiga mediet, till att troligtvis vara en av de mest inflytesrika kanalerna i sociala medier. Att få bloggare att uppmärksamma en produkt är något som många företag önskar sig. MyNewsdesk har lyssnat in teknikbloggaren Karin Adelsköld för att se hur företag kan skapa bättre relationer och därmed kommunikation med de inflyteslrika bloggarna.

MyNewsdesk väljer Open Communications för internationell satsning

Pr-tjänsten MyNewsdesk valde nyligen att inleda samarbete med reklambyrån Open Communications som hjälper skandinaviska företag växa internationellt. Målsättningen med samarbetet är att etablera en tydlig profil och närvaro på nya marknader.

30% av PR-kommunikatörerna: ”Journalister inte viktigaste opinonsbildarna”

30% av PR-kommunikatörerna: ”Journalister inte viktigaste opinonsbildarna”

Vi genomförde nyligen en kundundersökning på MyNewsdesk för att ta reda på hur nöjda våra kunder är, hur man använder MyNewsdesk som PR-verktyg och vad man önskar mer utav tjänsten. Vi ville även ha svar på hur man prioriterar och värderar kontaktytor, målgrupper och olika informationstyper för att skapa bättre relationer med sin marknad.

Vinnarna i Årets Nyhetsrum 2009

Vinnarna i Årets Nyhetsrum 2009

MyNewsdesk korar idag Årets Nyhetsrum 2009. Utmärkelsen går till det företag som utifrån branschens förutsättningar bedöms ha lyckats bäst med att optimera sitt pressrum och utnyttja möjligheterna med MyNewsdesks PR-verktyg för att uppnå en effektiv distribution av pressinformation för bättre spridning och mer publicitet.

Årets nyhetsrum 2009

MyNewsdesk nominerar de bästa nyhetsrummen 2009. Vi hoppas att detta kan inspirera andra företag och motivera dem till att jobba mer effektivt med pressinformation för att uppnå bättre spridning och mer publicitet.

Visa mer

Mynewsdesk - Det smarta sättet att skapa kännedom och relationer

Mynewsdesk hjälper företag att skapa kännedom, nå rätt målgrupp och bygga starka relationer. Vår smarta PR-plattform förenklar och effektiviserar publiceringen, distributionen och mätningen av alla dina PR- och kommunikationsinsatser. Allt på en och samma plats.

Genom att samla PR-arbetet på en plattform gör vi det enklare att bygga varumärke och samtidigt bevaka relevant media. Det hjälper företag att mäta sitt engagemang och genomslag över tid.

Mynewsdesk har 1.6 miljoner unika besökare varje månad och publicerar 80,000 inlägg per år. Över 4,000 företag världen över litar på Mynewsdesks plattform för att förbättra sina PR-insatser och av dem får 70 % upptag av media .

Läs mer på: www.mynewsdesk.com/se