Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

MyNewsdesk presenterade ny tävlingskategori under gårdagens Spinngala

MyNewsdesk presenterade ny tävlingskategori under gårdagens Spinngala

Igår avgjordes Spinn 2009. Som ny huvudpartner gav MyNewsdesk en teaser på nästa års nya tävlingskategori, den "kampanjlösa kategorin". MyNewsdesk hade också hand om pressloungen med vinnarfotografering. Bilder och filmer från galan finns tillgängliga under fredagen.

MyNewsdesk Sveriges 4:e bästa nyhetssajt

I samband med IDG's tävling Sveriges 100 bästa sajer så blev MyNewsdesk utsedd till 4:e bästa nyhetstjänsten efter DN, Aftonbladet och SvD.

MyNewsdesk.com på Topp 100!

MyNewsdesk.com är en av Sveriges 100 bästa sajter enligt Topp100. Vilken placeringen blir offentliggörs den 11 november.

Pressinbjudan: välkommen bevaka 100-wattaren den 5 november

Pressinbjudan: välkommen bevaka 100-wattaren den 5 november

Den 5 november 2009 är det dags för den tjugonde upplagan av 100-wattaren, tävlingen som belönar kreativ reklam som gett effekt. I år erbjuder Sveriges Annonsörer en utökad presservice tillsammans med MyNewsdesk.

MyNewsdesk presspartner till 100-wattaren

MyNewsdesk presspartner till 100-wattaren

MyNewsdesk har inlett ett samarbete med Sveriges Annonsörer som bland annat innebär att MyNewsdesk blir presspartner till 100-wattaren. 100-wattaren arrangeras av Sveriges Annonsörer tillsammans med Sveriges Kommunikationsbyråer och är en av Sveriges största årliga tävlingar i kommunikation.

Är en läsare verkligen en läsare?

Enligt TNS-Sifo sin senasete undersökning ORVESTO Konsument 2009:2 kan man konstatera att antalet läsare av såväl pappers- som nättidningar blir fler. Men är det riktiga läsare?

Visa mer

Mynewsdesk - Det smarta sättet att skapa kännedom och relationer

Mynewsdesk hjälper företag att skapa kännedom, nå rätt målgrupp och bygga starka relationer. Vår smarta PR-plattform förenklar och effektiviserar publiceringen, distributionen och mätningen av alla dina PR- och kommunikationsinsatser. Allt på en och samma plats.

Genom att samla PR-arbetet på en plattform gör vi det enklare att bygga varumärke och samtidigt bevaka relevant media. Det hjälper företag att mäta sitt engagemang och genomslag över tid.

Mynewsdesk har 1.6 miljoner unika besökare varje månad och publicerar 80,000 inlägg per år. Över 4,000 företag världen över litar på Mynewsdesks plattform för att förbättra sina PR-insatser och av dem får 70 % upptag av media .

Läs mer på: www.mynewsdesk.com/se