Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

MyNewsdesk Sveriges 4:e bästa nyhetssajt

MyNewsdesk som är specialiserat på företagsnyheter och är en välbesökt nyhetstjänst knep en hedrande fjärdeplats (4:e) om man ser till kategorin nyhetstjänster. Ytterligare 2 media aktörer återfinns i listan över MyNewsdesk, SVT och TV4.

I samband med SIME Stockholm så höll Internetworld sin årliga gala med 600 personer i publiken, där de utnämnde Sveriges 100 bästa sajter. Glädjande nog och faktiskt för första gången återfanns MyNewsdesk på en hedrande 40:e plats totalt.

Definitionen för MyNewsdesk som företeelse är olika för olika målgrupper då man vänder sig till journalister och storytellers med sin söktjänst, men också till informatörer och PR-specialister med sitt PR-verktyg MyNewsdesk Publish.

Men klart är att MyNewsdesk med nästan 800 000 besökare i månaden och med 10 000 skapare av nyheter har blivit en betydande nyhetsaktör i Sverige. -Det går inte längre att förbise den mediala kraften när så många företag börjar bli allt duktigare på att berätta det spännande som löpande händer i deras omvärld menar Peter Ingman, VD på MyNewsdesk. Som exempel vill jag nämna att Apoteket Omstrukturering AB, vars information i samband med försäljningen renderade 21 840 views (tittare/nedladdare). Ett stort antal följde rapporteringen direkt via nätet i en live sändning. Nyheten fick givetvis sedan stort genomslag i alla former av media.

Enligt Internetworld så bedömer juryn sajterna utifrån följande fem kriterier:

  • Utvecklingskraft
  • Utnyttjar internet på ett nyskapande sätt
  • Redaktionell kvalitet
  • Struktur och navigering
  • Funktionell design

Priset är speciellt roligt för vårt Produktteam som detta år har lagt mycket kraft på att vidareutveckla Newsdesk till en internationell webbtjänst, MyNewsdesk. Jag är mycket stolt över priset, men givetvis också taggad för att Sveriges alla spännande företag och organisationer och deras samlade nyheter en dag ska ses som den främsta nyhetstjänsten i Sverige säger Peter Ingman, VD på MyNewsdesk.

Stort grattis till alla bra sajter i Sverige, speciellt ni som fick bekräftelse på det idag.

För mer information kontakta oss gärna, all information finns i vårt pressrum på MyNewsdesk.

Ämnen

Regioner


Om MyNewsdesk

MyNewsdesk är sökmotorn för pressinformation och företagsnyheter som snabbare, effektivare och med större precision än någon annan kanal förmedlar företagsnyheter överallt där journalister och övriga opinionsbildare söker. Här förmedlas dagligen nyheter från ca 10.500 företag till över 7.100 journalister som representerar alla ledande redaktioner i Sverige.

Newsdesk AB startades 2004 av Kristofer Björkman, Peter Ingman och David Wennergren som fortfarande är verksamma i företaget. Bolaget ägs till största del grundarna och den norska mediekoncernen NHST som bland annat även äger Dagens Naeringsliv, Dn.no samt ett antal världsledande publikationer inom fiske, energi och sjöfart.

Kontakter

Jourhavande presskontakt

Jourhavande presskontakt

Presskontakt Pressfrågor
Adam Karseland

Adam Karseland

Presskontakt Press contact 079-075 64 25

Relaterat innehåll

Mynewsdesk - Det smarta sättet att skapa kännedom och relationer

Mynewsdesk hjälper företag att skapa kännedom, nå rätt målgrupp och bygga starka relationer. Vår smarta PR-plattform förenklar och effektiviserar publiceringen, distributionen och mätningen av alla dina PR- och kommunikationsinsatser. Allt på en och samma plats.

Genom att samla PR-arbetet på en plattform gör vi det enklare att bygga varumärke och samtidigt bevaka relevant media. Det hjälper företag att mäta sitt engagemang och genomslag över tid.

Mynewsdesk har 1.6 miljoner unika besökare varje månad och publicerar 80,000 inlägg per år. Över 4,000 företag världen över litar på Mynewsdesks plattform för att förbättra sina PR-insatser och av dem får 70 % upptag av media .

Läs mer på: www.mynewsdesk.com/se