Gå direkt till innehåll
PR- och nyhetstjänsten Mynewsdesk öppnar sitt sjätte kontor i Norden – nu slår vi upp portarna i Köpenhamn

Pressmeddelande -

PR- och nyhetstjänsten Mynewsdesk öppnar sitt sjätte kontor i Norden – nu slår vi upp portarna i Köpenhamn

Etableringen av kontoret i Köpenhamn är ett naturligt steg i Mynewsdesks expansionsstrategi. Närvaro på de lokala marknaderna är en prioritet för företaget som växer snabbt i Norden.

Mynewsdesk har sedan tidigare en stark närvaro i Öresundsregionen. Marknaden växer och nu slår företaget upp portarna till ett lokalt kontor i Köpenhamn för danska användare och kunder.

– Det senaste året har vi träffat en mängd danska kommunikatörer, kommunikationskonsulter och byråer. Nu ska det bli roligt och utmanande att få möta den danska marknaden på plats i Köpenhamn. Våra tjänster skiljer sig en aning från de mer traditionella system som finns tillgängliga på den danska marknaden i dag, säger Martin Garbarczyk, Country Manager Danmark på Mynewsdesk.

Över 100 företag i Danmark använder Mynewsdesk i sin kommunikation på webben redan idag – i sociala medier, på Facebook, mot bloggare, journalister och traditionella medier.

– Öppningen av Köpenhamnskontoret fullbordar vår etablering på den nordiska marknaden som vi har arbetat med de senaste 12 månaderna. Vi är väldigt glada över att äntligen vara på plats för att kunna möta vår snabbt växande kundbas i Danmark, säger Jonathan Bean, COO på Mynewsdesk.

Mynewsdesk växer snabbt på fler håll. I början av 2011 har företaget öppnat ett kontor i Finland och ett i Singapore som bas mot användare i Asien. I april påbörjas också etableringen i Storbritannien. Expansionen och öppnandet av nya kontor kommer att fortsätta under året. Företaget är svenskt och finns också sedan tidigare i Norge.

Vill du veta mer om Mynewsdesk och hur över 20 000 företag har valt att effektivisera sin kommunikation och nyhetsspridning i traditionella och sociala medier?  Har du feedback kring hur vi kan förenkla för dig och din kommunikation? Välkommen att höra av dig till oss:

Ämnen


MyNewsdesk – The News Exchange Site

MyNewsdesk gör det snabbare och enklare för företag, journalister, bloggare och opinionsbildare att få träffsäker exponering. MyNewsdesk matchar intresserade användare med relevant information- som pressmeddelanden, dokument, videor och bilder - helt på användarnas villkor. Allt material sökmotoroptimeras omedelbart och publiceras automatiskt i sociala medier.

Företaget grundades 2003 och har idag 97 % nöjda kunder och innehåll från fler än 23 000 företag.

Kontakter

Jourhavande presskontakt

Jourhavande presskontakt

Presskontakt Pressfrågor
Adam Karseland

Adam Karseland

Presskontakt Press contact 079-075 64 25

Relaterat innehåll

Mynewsdesk - Det smarta sättet att skapa kännedom och relationer

Mynewsdesk hjälper företag att skapa kännedom, nå rätt målgrupp och bygga starka relationer. Vår smarta PR-plattform förenklar och effektiviserar publiceringen, distributionen och mätningen av alla dina PR- och kommunikationsinsatser. Allt på en och samma plats.

Genom att samla PR-arbetet på en plattform gör vi det enklare att bygga varumärke och samtidigt bevaka relevant media. Det hjälper företag att mäta sitt engagemang och genomslag över tid.

Mynewsdesk har 1.6 miljoner unika besökare varje månad och publicerar 80,000 inlägg per år. Över 4,000 företag världen över litar på Mynewsdesks plattform för att förbättra sina PR-insatser och av dem får 70 % upptag av media .

Läs mer på: www.mynewsdesk.com/se