Gå direkt till innehåll

Ämnen: Utmärkelser

Här är vinnarna i årets upplaga av Nordic PR Awards

Här är vinnarna i årets upplaga av Nordic PR Awards

I över ett decennium har Mynewsdesk arrangerat Nordic PR Awards för att hylla organisationer som har lyckats med sitt PR-arbete under det senaste året. Igår, under den årliga galan på Nordic Light Hotel, tillkännagavs årets vinnare.

Här är finalisterna i årets upplaga av Nordic PR Awards

Här är finalisterna i årets upplaga av Nordic PR Awards

Mängder av nomineringar har kommit in, och nu är det dags att utse vinnarna i årets stora PR-tävling. Mynewsdesk är glada att kunna tillkännage de som står som finalister i de fem olika kategorierna i årets tävling, och har en chans att kamma hem ett pris på årets gala.

Kraften i PR

Kraften i PR

PR handlar om konsten att berätta historier, ett hantverk som kan förändra uppfattningar, bygga förtroende och skapa meningsfulla kontakter. Det handlar om mer än att bara skapa rubriker; det handlar om att skapa upplevelser, forma narrativ och engagera en publik på ett genuint och övertygande sätt. Det finns en kraft i framgångsrika PR-kampanjer, och de kan bidra till en positiv samhällspåverkan.

Vinnare Årets Pressrum 2012

Vinnare Årets Pressrum 2012

Vinnarna av Sveriges mest prestigefyllda pris inom digital PR är äntligen utsedda. Priset delades i kväll ut för fjärde gången till de företag och organisationer som lyckats bäst med sin digitala-PR under året. Nytt för i år var att priset delades ut på Mynewsdesks huvudkontor kontor i Stockholm.

Mynewsdesk - Det smarta sättet att skapa kännedom och relationer

Mynewsdesk hjälper företag att skapa kännedom, nå rätt målgrupp och bygga starka relationer. Vår smarta PR-plattform förenklar och effektiviserar publiceringen, distributionen och mätningen av alla dina PR- och kommunikationsinsatser. Allt på en och samma plats.

Genom att samla PR-arbetet på en plattform gör vi det enklare att bygga varumärke och samtidigt bevaka relevant media. Det hjälper företag att mäta sitt engagemang och genomslag över tid.

Mynewsdesk har 1.6 miljoner unika besökare varje månad och publicerar 80,000 inlägg per år. Över 4,000 företag världen över litar på Mynewsdesks plattform för att förbättra sina PR-insatser och av dem får 70 % upptag av media .

Läs mer på: www.mynewsdesk.com/se