Gå direkt till innehåll
Mynewsdesk toppar tillväxtranking

Nyhet -

Mynewsdesk toppar tillväxtranking

Mynewsdesk är ett av de mest framgångsrika företagen i Sverige, sett till tillväxt. Det visar en sammanställning från Svenskt Tillväxtindex, som placerar Mynewsdesk högst på skalan, i tillväxtklass 1. Tillväxtklass 1 utgörs av de 3 procent företag i Sverige som har haft högst tillväxt under det gångna året.

– Vi på Mynewsdesk är glada och stolta över resultatet, och fortsätter oförtrutet att arbeta vidare för att bli ännu bättre, säger Pär Lagerström, Sverigechef för Mynewsdesk.

Ämnen

Kontakter

Jourhavande presskontakt

Jourhavande presskontakt

Presskontakt Pressfrågor
Adam Karseland

Adam Karseland

Presskontakt Press contact 079-075 64 25

Relaterat innehåll

Mynewsdesk - Det smarta sättet att skapa kännedom och relationer

Mynewsdesk hjälper företag att skapa kännedom, nå rätt målgrupp och bygga starka relationer. Vår smarta PR-plattform förenklar och effektiviserar publiceringen, distributionen och mätningen av alla dina PR- och kommunikationsinsatser. Allt på en och samma plats.

Genom att samla PR-arbetet på en plattform gör vi det enklare att bygga varumärke och samtidigt bevaka relevant media. Det hjälper företag att mäta sitt engagemang och genomslag över tid.

Mynewsdesk har 1.6 miljoner unika besökare varje månad och publicerar 80,000 inlägg per år. Över 4,000 företag världen över litar på Mynewsdesks plattform för att förbättra sina PR-insatser och av dem får 70 % upptag av media .

Läs mer på: www.mynewsdesk.com/se