Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Mynewsdesk breddar sin PR- och kommunikationsplattform

Mynewsdesk lanserar i dag möjligheten för företag att smartare identifiera, engagera och bygga relationer med sina viktigaste nyckelpersoner på nätet. Nu kan 3 500 kunder använda funktionen och se vad som sägs om dem i sociala medier och på redaktionella sajter.

Mynewsdesk levererar enkla och effektiva lösningar för att nå ut med pr-material och företagsinformation. Inom plattformen kan företag skapa pressrum, publicera synligt, sökbart och delbart pr-material, bygga nätverk med nyckelpersoner samt ta del av utförlig statistik som mäter resultatet av kommunikationen. 

Nu tar Mynewsdesk steget vidare och gör det ännu enklare för kommunikatörer att bredda sina nätverk och skapa engagemang kring det egna varumärket och dess innehåll.

Richard Johansson, utvecklare på Mynewsdesk, om den nya lanseringen:


– Med den här lanseringen tar vi ett stort kliv mot en mer komplett och smartare pr- och kommunikationsplattform, säger Richard Johansson, utvecklare på Mynewsdesk. Vi har valt att se bortom en traditionell tjänst för omvärldsbevakning och går i stället ett steg längre med möjligheten att hitta viktiga nyckelpersoner. Vi gör det enkelt för företag att bygga direkta relationer med de som berörs av deras verksamhet och varumärke.

I den nya funktionen Explore får företag en tydlig överblick över vad som sägs om dem på bloggar, i sociala medier och på över 40 000 redaktionella källor i 180 länder. Framför allt får de se vilka som deltar i samtalet. Kommunikatörer kan svara på inlägg och tweets direkt inifrån plattformen. De kan även bjuda in nyckelpersoner till företagets nätverk på Mynewsdesk och lägga till dem i befintliga kontaktlistor i ett enda steg.

– Företag kan snabbt reagera och engagera sig i diskussioner som berör det egna varumärket. Vi hittar deras viktigaste nyckelpersoner, analyserar deras digitala inflytande och gör det enkelt att ta kontakt och skapa engagemang, säger Richard Johansson.

Förutom det egna varumärket, kan företag även bevaka konkurrenter och nyheter inom den egna branschen. Materialet kan enkelt delas vidare till egna nätverk och sociala medier som Facebook och Twitter för ökad exponering.

Cirka 3 500 av Mynewsdesks kunder kan börja använda de nya funktionerna redan i dag.

– Vi är glada över att ge så många tillgång till en så enkel och kraftfull funktion. Nu fortsätter vi arbetet och kommer i framtiden att kunna leverera mer statistik, analys och trender på området. Vi kommer till exempel att aggregera företagens nyckelpersoner, för att göra det enklare att hitta de som betyder mest för varumärket, avslutar Richard Johansson.

Ämnen

Kategorier


För mer information om Mynewsdesk, följ oss på:

Twitter
Linkedin
Facebook
YouTube
Flickr
Slideshare
Newsroom

Mynewsdesk – The News Exchange Site

Mynewsdesk matchar intresserade användare med relevant information- som pressmeddelanden, dokument, videor och bilder - helt på användarnas villkor. Allt material sökmotoroptimeras omedelbart och publiceras automatiskt i sociala medier som Facebook, Twitter, Flickr, WordPress och Slideshare. Mynewsdesk har idag 97 % nöjda kunder, hostar 3 600 social media newsrooms och publicerar innehåll från över 23 000 företag.

Kontakter

Jourhavande presskontakt

Jourhavande presskontakt

Presskontakt Pressfrågor
Adam Karseland

Adam Karseland

Presskontakt Press contact 079-075 64 25

Relaterat innehåll

Mynewsdesk - Det smarta sättet att skapa kännedom och relationer

Mynewsdesk hjälper företag att skapa kännedom, nå rätt målgrupp och bygga starka relationer. Vår smarta PR-plattform förenklar och effektiviserar publiceringen, distributionen och mätningen av alla dina PR- och kommunikationsinsatser. Allt på en och samma plats.

Genom att samla PR-arbetet på en plattform gör vi det enklare att bygga varumärke och samtidigt bevaka relevant media. Det hjälper företag att mäta sitt engagemang och genomslag över tid.

Mynewsdesk har 1.6 miljoner unika besökare varje månad och publicerar 80,000 inlägg per år. Över 4,000 företag världen över litar på Mynewsdesks plattform för att förbättra sina PR-insatser och av dem får 70 % upptag av media .

Läs mer på: www.mynewsdesk.com/se