Gå direkt till innehåll
Mynewsdesk storsatsar på omvärldsbevakning  och ny teknik

Pressmeddelande -

Mynewsdesk storsatsar på omvärldsbevakning och ny teknik

Den digitala PR-plattformen Mynewsdesk vässar sitt erbjudande genom att inkludera omvärldsbevakning i verktyget för alla kunder. Inom loppet av bara några månader har 1500 företag startat sin omvärldsbevakning genom Mynewsdesk. Innan året är slut kommer tjänsten att vara tillgänglig för 5000 kunder - från stora välkända varumärken till småföretagare.

"I hela utvecklingsfasen har det varit viktigt för oss att omvärldsbevakningen ska vara tillgänglig för alla våra kunder för att också småföretagare, utan stora resurser och kommunikationsenheter, ska ha möjlighet att bevaka sin omgivning och på så sätt hitta vägar att utveckla verksamheten och växa", säger Louise Barnekow, Chief Product Officer på Mynewsdesk.

Mynewsdesk vill sänka totalkostnaden för företag genom att skapa ett heltäckande arbetsverktyg för PR och kommunikation. Dessutom underlättar det vardagen för användaren som slipper använda flera olika leverantörer. Omvärldsbevakaren samlar information från alla viktiga kanaler: från redaktionella nyheter till sociala medier och communitys. De nya funktionerna har snabbt implementerats och fokus framåt ligger på att förbättra och utveckla tekniken för att matcha informationssamhällets tempo och förändringsgrad.

Integrerat arbetsflöde för PR och kommunikation
Marknaden har hittills bestått av tjänster som enbart erbjuder omvärldsbevakning, vilket gör Mynewsdesk till den första aktören att skapa en komplett plattform för digital PR. Ett verktyg som täcker in användarens hela PR-workflow: bevaka vad som sägs om varumärket, skapa och publicera nyheter, engagera publiken och analysera resultaten.

"Med den här satsningen förbättrar vi publiceringsflödet för våra kunder och tillhandahåller ett verktyg som ger ännu bättre resultat, samtidigt som det sparar tid och pengar", avslutar Louise.

Läs mer om vår mediebevakning!

Ämnen

Kategorier


För mer information om Mynewsdesk, följ oss på:

Newsroom
Google+
Twitter
Facebook
Linkedin
YouTube

Dela dina nyheter med Mynewsdesk. Mynewsdesk är Nordens ledande plattform för digital PR. Över 5 000 varumärken som Google, Viasat, Gröna Lund och Johan & Nyström använder sina nyhetsrum på Mynewsdesk för att publicera och distribuera sina nyheter, öka sin synlighet samt knyta relationer med sin marknad och sina viktigaste journalister.

Kontakter

Jourhavande presskontakt

Jourhavande presskontakt

Presskontakt Pressfrågor
Adam Karseland

Adam Karseland

Presskontakt Press contact 079-075 64 25

Relaterat innehåll

Relaterade event

Mynewsdesk - Det smarta sättet att skapa kännedom och relationer

Mynewsdesk hjälper företag att skapa kännedom, nå rätt målgrupp och bygga starka relationer. Vår smarta PR-plattform förenklar och effektiviserar publiceringen, distributionen och mätningen av alla dina PR- och kommunikationsinsatser. Allt på en och samma plats.

Genom att samla PR-arbetet på en plattform gör vi det enklare att bygga varumärke och samtidigt bevaka relevant media. Det hjälper företag att mäta sitt engagemang och genomslag över tid.

Mynewsdesk har 1.6 miljoner unika besökare varje månad och publicerar 80,000 inlägg per år. Över 4,000 företag världen över litar på Mynewsdesks plattform för att förbättra sina PR-insatser och av dem får 70 % upptag av media .

Läs mer på: www.mynewsdesk.com/se