Gå direkt till innehåll
Din kunskap om dina kontakter ökade precis!

Blogginlägg -

Din kunskap om dina kontakter ökade precis!

Vi vet att du alltid funderat på vilka av dina kontakter som öppnar och läser allt ditt innehåll och vilka som till och med klickar på dina länkar. Men vet du, nu kan du ta del av den informationen under funktionen Contacts (tidigare Network). Vi beslöt oss för att ändra namnet på funktionen, varför krångla till det i onödan?!

Vad är då nytt? Du kan nu segmentera dina listor utifrån kontakternas aktivitet på tidigare utskick. Det innebär att du till exempel kan skicka en exklusiv release till alla kontakter med 100% öppningsfrekvens. Du kan också välja att skicka en påminnelse till alla de personer som inte öppnade ditt senaste utskick. Välj att sortera dina listor i alfabetisk ordning på namn, e-postadress och företag.

Utöver detta har vi även lagt till historik på dina kontakter, så du kan se exakt vilket innehåll som engagerade vilka kontakter.

De nya funktionerna kommer implementeras allt eftersom och förfinas utifrån feedback. Är du redo för att koppla på Contacts, hör av dig till din account manager (eller vår support) så hjälper de dig!

För mer information, klicka här!

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Jourhavande presskontakt

Jourhavande presskontakt

Presskontakt Pressfrågor
Adam Karseland

Adam Karseland

Presskontakt Press contact 079-075 64 25

Relaterat innehåll

Mynewsdesk - Det smarta sättet att skapa kännedom och relationer

Mynewsdesk hjälper företag att skapa kännedom, nå rätt målgrupp och bygga starka relationer. Vår smarta PR-plattform förenklar och effektiviserar publiceringen, distributionen och mätningen av alla dina PR- och kommunikationsinsatser. Allt på en och samma plats.

Genom att samla PR-arbetet på en plattform gör vi det enklare att bygga varumärke och samtidigt bevaka relevant media. Det hjälper företag att mäta sitt engagemang och genomslag över tid.

Mynewsdesk har 1.6 miljoner unika besökare varje månad och publicerar 80,000 inlägg per år. Över 4,000 företag världen över litar på Mynewsdesks plattform för att förbättra sina PR-insatser och av dem får 70 % upptag av media .

Läs mer på: www.mynewsdesk.com/se