Gå direkt till innehåll
Mynewsdesk inleder samarbete med Press Association

Pressmeddelande -

Mynewsdesk inleder samarbete med Press Association

Mynewsdesk lanserar en ny kanal som ger engelskspråkiga pressmeddelanden synlighet på Storbritanniens främsta nyhetsbyrå.

Nyhetspublicering i Press AssociationMynewsdesk innebär att företag får möjlighet till ökad redaktionell exponering via Press Association i Storbritannien och Irland. När Mynewsdesks kunder väljer att använda Press Association-kanalen når de ut till fler än 200 redaktioner. Press Association, Storbritanniens svar på TT, förser bland annat The Guardian, BBC och Metro med nyhetsmaterial. 

– Vi är väldigt glada över vårt nya kanalsamarbete med Press Association, den nationella nyhetsbyrån som förser Storbritanniens media med nyhetsmaterial. Att vårt arbete med kanaler i Storbritannien inleds med ett samarbete med Press Association faller sig naturligt. Det ger oss trovärdighet när vi etablerar oss på den brittiska marknaden och leder the News Exchange Site till samma succé som den i Norden, säger Heidi Noemm, Country Manager för Mynewsdesk UK.

–The Press Association är exalterade över att arbeta med Mynewsdesk och att få distribuera Mynewsdesks kunders pressmeddelanden till våra användare i Storbritannien, säger Jeff Jones, Sales Manager, Business for Press Association.

Om Press Association

Press Association är den nationella nyhetsbyrån i Storbritannien och på Irland, som förser pressrum runt om i landet med ett fortlöpande flöde av text, bilder, video och andra data.

Press Association tillhandahåller service till samtliga nationella och regionala dagstidningar, TV- och radiostationer, webb-media samt ett stort antal kommersiella organisationer.

Press Association grundades 1868 och har ett anseende som saknar konkurrens i att förse media med snabb, objektiv och korrekt information.

Press Association är en del av PA Group Limited, ett privat företag med 27 aktieägare, varav de flesta är nationella och regionala nyhetstidningsutgivare. De största aktieägarna är Associated Newspaper Holdings Limited, News International plc, Trinity Mirror plc och United Business Media plc.

Vad är en kanal?

En kanal innebär att det material som publiceras på Mynewsdesk samtidigt kan publiceras ut till andra redaktionella webbplatser. Materialet får ökad redaktionell exponering, eftersom det syns på flera ställen samtidigt.  Ett enkelt sätt att nå ut till fler och rikta budskapet till intressanta nyckelpersoner.

Läs mer om kanalen här.

Ämnen


För mer information om Mynewsdesk, följ oss på:

Twitter
Linkedin
Facebook
YouTube
Flickr
Slideshare
Newsroom

Mynewsdesk – The News Exchange Site

Mynewsdesk matchar intresserade användare med relevant information- som pressmeddelanden, dokument, videor och bilder - helt på användarnas villkor. Allt material sökmotoroptimeras omedelbart och publiceras automatiskt i sociala medier som Facebook, Twitter, Flickr, WordPress och Slideshare. Mynewsdesk har idag 97 % nöjda kunder, hostar 3 600 social media newsrooms och publicerar innehåll från över 23 000 företag.

Kontakter

Jourhavande presskontakt

Jourhavande presskontakt

Presskontakt Pressfrågor
Adam Karseland

Adam Karseland

Presskontakt Press contact 079-075 64 25

Relaterat innehåll

Mynewsdesk - Det smarta sättet att skapa kännedom och relationer

Mynewsdesk hjälper företag att skapa kännedom, nå rätt målgrupp och bygga starka relationer. Vår smarta PR-plattform förenklar och effektiviserar publiceringen, distributionen och mätningen av alla dina PR- och kommunikationsinsatser. Allt på en och samma plats.

Genom att samla PR-arbetet på en plattform gör vi det enklare att bygga varumärke och samtidigt bevaka relevant media. Det hjälper företag att mäta sitt engagemang och genomslag över tid.

Mynewsdesk har 1.6 miljoner unika besökare varje månad och publicerar 80,000 inlägg per år. Över 4,000 företag världen över litar på Mynewsdesks plattform för att förbättra sina PR-insatser och av dem får 70 % upptag av media .

Läs mer på: www.mynewsdesk.com/se