Gå direkt till innehåll
Mynewsdesk samarbetar med Berghs-elever inför lansering i England

Nyhet -

Mynewsdesk samarbetar med Berghs-elever inför lansering i England

Efter att ha erövrat Norden och öppnat portarna till Asien har Mynewsdesk siktet inställt på England. Marknadskampanjen tas fram i samarbete med sistaårselever på prisbelönta Berghs School of Communications.

Mynewsdesk har gått i bräschen för nya och modiga kommunikationslösningar sedan starten 2003. När företaget nu tar sig an den engelska marknaden gör man det i samarbete med framtidens kommunikatörer och PR-experter: elever på Berghs i Stockholm.

– Berghs har vunnit pris som bästa reklamskola två år i rad och deras elever ligger flera år före vad gäller medieutvecklingen. De är hungriga, nytänkande och villiga att testa det senaste, precis som Mynewsdesk. Därför är det ett självklart val för oss att samarbeta med eleverna på Berghs, säger Charlotte Ulvros, marknadschef på Mynewsdesk.

Elevernas uppdrag är att utveckla lanseringskampanjen för Mynewsdesk i England och Singapore, med särskild tonvikt på digitala medier.

­­- Vi har under ett år byggt upp Mynewsdesks marknadsorganisation och lagt grunden för vår globala kommunikation. Nu vill vi att eleverna ska spetsa till kommunikationen ytterligare och de får fria, kreativa händer att sätta ihop en digital kampanj. Temat för projektet är mod, vilket passar både oss och eleverna perfekt, säger Charlotte Ulvros.

Projektgruppen består av sju elever på Berghs School of Communications. Samarbetet med Mynewsdesk görs inom ramen för deras examensprojekt.

­–  Mynewsdesk är ett företag som ligger i framkant med bra produkter och engagerade medarbetare. Det vill vi lyfta fram i den digitala marknadskampanjen. Genom att komma utifrån hoppas vi kunna bidra med fräscha ögon och nya kreativa lösningar, säger Louise Sallander, projektledare.

I projektgruppen ingår även: Christine Anasthase, planner, Martina Carlsson, produktionsledare, Anesa Dzamastagic, planner, Malin Ekelund, PR-ansvarig, Hedvig Myhrman, kreatör/AD, Kim Ström, kreatör/copy.

Läs mer om gruppen på Mynewsdesks blogg

Ämnen

Kontakter

Jourhavande presskontakt

Jourhavande presskontakt

Presskontakt Pressfrågor
Adam Karseland

Adam Karseland

Presskontakt Press contact 079-075 64 25

Relaterat innehåll

Mynewsdesk - Det smarta sättet att skapa kännedom och relationer

Mynewsdesk hjälper företag att skapa kännedom, nå rätt målgrupp och bygga starka relationer. Vår smarta PR-plattform förenklar och effektiviserar publiceringen, distributionen och mätningen av alla dina PR- och kommunikationsinsatser. Allt på en och samma plats.

Genom att samla PR-arbetet på en plattform gör vi det enklare att bygga varumärke och samtidigt bevaka relevant media. Det hjälper företag att mäta sitt engagemang och genomslag över tid.

Mynewsdesk har 1.6 miljoner unika besökare varje månad och publicerar 80,000 inlägg per år. Över 4,000 företag världen över litar på Mynewsdesks plattform för att förbättra sina PR-insatser och av dem får 70 % upptag av media .

Läs mer på: www.mynewsdesk.com/se