Gå direkt till innehåll
BIMobject och Crunchfish utsågs till 2013 års Red Herring Top 100 Europe

Nyhet -

BIMobject och Crunchfish utsågs till 2013 års Red Herring Top 100 Europe

IT företagen från Malmö, BIMobject och Crunchfish utsågs nyligen till årets Red Herring Top 100 Europe.  

– Det är sjukt kul att bli vinnare i Red Herring 100, det blir så otroligt mycket positiv energi runt företaget! Jag tror vår passion för vad vi gör och vår starka vilja att lyckas smittar av sig, även på RedHerring juryn! Allt verkade mycket positivt och om allt går vägen åker vi till Silicon Valley i slutet av Maj för deras RH100 Amerika för att presentera oss inför VC's där, säger Stefan Larsson, CEO på BIMobject

– Det finns många “Red Herrings” men bara en Crunchfish säger Joachim Samuelsson, styrelseordförande på Crunchfish, som fick vara med och ta emot utmärkelsen som Red Herring företag förra veckan.

Red Herring är ett globalt medieföretag som förenar världens bästa hightech-innovatörer, riskkapitalister och affärsbeslutsfattare i många olika forum: en ledande innovationstidskrift, en daglig tekniknyhetstjänst online och stora evenemang för teknikledare över hela världen. Red Herring ger en insider åtkomst till den globala innovationsekonomin, med oöverträffade insikter i ny teknik som driver ekonomin. Redaktörerna på Red Herring var bland de första att uppmärksamma Facebook, Twitter, Google, Yahoo, Skype, Salesforce.com, YouTube och eBays innovativa tekniker som driver ekonomin och framtidens affärsmodeller.

Kulturen på Mynewsdesk karäkteriseras av våra kärnvärden: att vara öppna, modiga, pionjärer och web entusiaster. “Det är viktigt att det finns forum och möjligheter för företag att vara just i framkant, vilket två av våra kunder BIMobject och Crunchfish i Skåne är. De är med och driver marknaden framåt och påverkar hur vi kommer att arbeta i framtiden. Vi håller tummarna att det går bra för dem samt alla andra svenska bidragen i Red Herring.” säger Natalia Brynte, Account Manager på Mynewsdesk i Malmö.

Vi på Mynewsdesk vill passa på att gratulera BIMobject och Crunchfish till ett så prestigefyllt pris och önskar all lycka till i framtiden!


Ämnen

Kontakter

Jourhavande presskontakt

Jourhavande presskontakt

Presskontakt Pressfrågor
Adam Karseland

Adam Karseland

Presskontakt Press contact 079-075 64 25

Relaterat innehåll

Mynewsdesk - Det smarta sättet att skapa kännedom och relationer

Mynewsdesk hjälper företag att skapa kännedom, nå rätt målgrupp och bygga starka relationer. Vår smarta PR-plattform förenklar och effektiviserar publiceringen, distributionen och mätningen av alla dina PR- och kommunikationsinsatser. Allt på en och samma plats.

Genom att samla PR-arbetet på en plattform gör vi det enklare att bygga varumärke och samtidigt bevaka relevant media. Det hjälper företag att mäta sitt engagemang och genomslag över tid.

Mynewsdesk har 1.6 miljoner unika besökare varje månad och publicerar 80,000 inlägg per år. Över 4,000 företag världen över litar på Mynewsdesks plattform för att förbättra sina PR-insatser och av dem får 70 % upptag av media .

Läs mer på: www.mynewsdesk.com/se