Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

Mynewsdesk breddar sitt AI-erbjudande

Mynewsdesk breddar sitt AI-erbjudande

Idag lanserar PR- och kommunikationsföretaget Mynewsdesk nya Audience Targeting, en AI-funktion som i realtid hjälper dig att hitta de mest relevanta journalisterna för just ditt innehåll – helt automatiskt. – Med lanseringen av Audience Targeting breddar vi ytterligare vårt AI-erbjudande och tar ett större kliv in i framtiden när det gäller att skapa förutsättningar för att jobba framgångsrikt o

Mynewsdesks ledningsgrupp utökas

Mynewsdesks ledningsgrupp utökas

Med en treårsplan genomsyrad av tillväxtfokus och med siktet inställt på expansion till nya marknader gör Mynewsdesk två strategiska rekryteringar. Den nuvarande marknadschefen, Lotta Laurin, utses till ny CMO och Mattias Nygren, för närvarande CFO på Paynova, tillträder som CFO.

Meet the moderator of Mynewsday 2021 - Elin Ahldén

Meet the moderator of Mynewsday 2021 - Elin Ahldén

Ett stort evenemang behöver en skicklig moderator. Mynewsdesk kan stolt presentera kommunikationsexperten, rådgivaren och grundaren av Lennox PR - Elin Ahldén, som moderator för Mynewsday 2021. Elin har många års erfarenhet av branschen och kommer, utöver att leda eventet, att dela med sig av värdefulla insikter om PR- och kommunikation under dagen.

Mynewsday 2021 - Write well, be understood

Mynewsday 2021 - Write well, be understood

Vi presenterar Christine Calvert - Norges enda textdoktor och en av våra inspirerande huvudtalare på Mynewsday 2021. Med över 30 års erfarenhet av skrivande och kommunikation har Christine en djup förståelse för hur, och varför, det är viktigt att skapa bra texter. Detta och framtidens skrivande kommer att vara huvudfokus för hennes session på Mynewsday den 11 november 2021.

Mynewsday 2021 - Megatrends in PR and communication

Mynewsday 2021 - Megatrends in PR and communication

Låt oss presentera Brian L. Due, en av de inspirerande huvudtalarna på årets Mynewsday. Brian har arbetat som konsult, redaktör och forskare inom kommunikation, PR och marknadsföring sedan 2000. I dag är han docent vid Köpenhamns universitet, där han forskar om framväxande ny teknik och dess inverkan på det sociala livet. Hans presentation på Mynewsday kommer att fokusera på de viktigaste trendern

Mynewsday 2021 - Choose your age

Mynewsday 2021 - Choose your age

En av årets inspirerande huvudtalare på Mynewsday är PR-konsulten och futuristen John Mellkvist. John har en bred erfarenhet av att hjälpa kunder, företag och individer att öka sitt inflytande och sin kommersiella påverkan. Han brinner också för att förebygga åldersdiskriminering på arbetsplatsen såväl som i vårt samhälle.

Mynewsday 2021 - Beyond the message

Mynewsday 2021 - Beyond the message

Mynewsdesk kan stolt presentera Pontus F. Christoffersen som en av huvudtalarna på årets Mynewsday. Pontus är kommunikationsexpert med fokus på presentations- och förhandlingsteknik och modern retorik. Hans föredrag på Mynewsday kommer att innehålla retoriska strategier och psykologi i en digitaliserad värld.

Så skapar du en PR-plan för framgångsrik marknadsföring

Så skapar du en PR-plan för framgångsrik marknadsföring

Den digitala utvecklingen och innovativa PR-plattformar skapar möjligheter även för mindre företag att nå ut med sina budskap. I vår senaste guide How to create a PR plan går vi igenom hur du kan arbeta smart med begränsade interna resurser och ändå lyckas med din marknadsföring.

Mynewsday 2021 – Framtidens PR och kommunikation

Mynewsday 2021 – Framtidens PR och kommunikation

Nu börjar nedräkningen inför ett av Nordens största digitala evenemang inom PR och kommunikation – Mynewsday 2021! Eventet äger rum den 11:e november och årets tema är The future of PR and communications.

Mynewsdesk toppar listan bland de största SaaS-bolagen

Mynewsdesk toppar listan bland de största SaaS-bolagen

Efter att ha analyserat närmare 100 årsredovisningar presenterade Breakit i veckan SaaS-rapporten för 2021. Rapporten listar 55 av Sveriges största, snabbast växande, och mest lönsamma SaaS-bolag. Mynewsdesk placerades på topp tio-listan!

Mynewsdesk sätter fjällbyn Lofsdalen på kartan

Mynewsdesk sätter fjällbyn Lofsdalen på kartan

En genomtänkt innehållsstrategi bidrog till att Destination Lofsdalen slog nya rekord under förra året – aldrig förr har så många besökt den jämtländska fjällbyn. Detta trots att i stort sett allt marknadsföringsarbete görs av en enda person med Mynewsdesk som sitt främsta verktyg.

Visa mer

Mynewsdesk - Det smarta sättet att skapa kännedom och relationer

Mynewsdesk hjälper företag att skapa kännedom, nå rätt målgrupp och bygga starka relationer. Vår smarta PR-plattform förenklar och effektiviserar publiceringen, distributionen och mätningen av alla dina PR- och kommunikationsinsatser. Allt på en och samma plats.

Genom att samla PR-arbetet på en plattform gör vi det enklare att bygga varumärke och samtidigt bevaka relevant media. Det hjälper företag att mäta sitt engagemang och genomslag över tid.

Mynewsdesk har 1.6 miljoner unika besökare varje månad och publicerar 80,000 inlägg per år. Över 4,000 företag världen över litar på Mynewsdesks plattform för att förbättra sina PR-insatser och av dem får 70 % upptag av media .

Läs mer på: www.mynewsdesk.com/se