Gå direkt till innehåll
Hur ser PR-branschens framtid ut? Möt alla talarna på Mynewsday 2021

Blogginlägg -

Hur ser PR-branschens framtid ut? Möt alla talarna på Mynewsday 2021

Snart är det dags för Nordens största digitala evenemang inom PR och kommunikation – Mynewsday 2021. Den 11 november talar flera branschexperter på årets temat The future of PR & communications.

För elfte året i rad bjuder Mynewsdesk in till Mynewsday, ett event som samlar kommunikatörer och marknadsförare från hela Norden för att lyssna på branschens mest inspirerande röster. Årets tema är The Future of PR & Communications. Hittills är över 1 000 anmälda till eventet - se till att delta i det kostnadsfria eventet här.

Årets moderator är Elin Ahldén, kommunikationsexpert och grundaren av Lennox PR.

Nedan en presentation av årets talare:

Brian L. Due
Brian L. Due är docent vid Köpenhamns universitet där han bedriver forskning om kommunikationstrender, innovation och kreativa kommunikationslösningar samt kommunikation och kultur i internationella företag. Brian kommer att djupdyka i den forskning han bedriver om ny teknik och hur den inverkar på ditt sociala liv.

Christine Calvert
Christine Calvert kallar sig “Norges enda textdoktor” och håller regelbundet skrivarkurser och utbildningar. Hon har släppt flera böcker så som “Write for the Web - short and sweet", “Write to Sell”, och "Clear writing, clear thinking". Hon kommer hon att tala om framtidens skrivande och kommunikationens plats i en värld som ständigt förändras.

Pontus F. Christoffersen
Pontus F. Christoffersen har under många år utbildat framstående politiker och företagsledare i kommunikation. Han kommer att djupdyka i hur retoriska strategier kan se ut i en digitaliserad värld. Du kommer att lära dig hur du utformar ett tydligt budskap och når de resultat som du önskar.

John Mellkvist
John Mellkvist, seniorkonsult på Kreab och framtidsspanare, delar med sig av sina allra bästa tips för att förebygga åldersdiskriminering på arbetsplatser och i samhället. Du kommer få nya perspektiv på åldrandet (och din egen ålder!) och hur vi kan minska åldersdiskriminering genom kommunikation.

Tale Olivia Henningsen
Som kreativ ledare på färgföretaget Fargerike och redaktör för tidningarna Farge och Impuls har Tale Olivia Henningsen alltid med sig den journalistiska blicken i sitt dagliga arbete. Hon kommer berätta om hur Mynewsdesk gör det möjligt att leverera på högt uppsatta mål.

Marthina Elmqvist
Marthina Elmqvist är idag Head of Brand & Marketing Communications på telekom-plattformen Televox, men har tidigare jobbat i många år som journalist – både print och radio. På Mynewsday kommer Marthina tala om varför ljud har fått en oanad strategiskt betydelse för Telavox kommunikation och varför Mynewsdesk spelar en så viktig roll i deras arbete.

Datum: 11 November 2021
Tid: kl 9.00-12.00
Plats: Digitalt event, länk skickas per e-post när du anmäler dig
Eventet hålls på engelska och är helt kostnadsfritt

Anmäl dig här

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Jourhavande presskontakt

Jourhavande presskontakt

Presskontakt Pressfrågor
Adam Karseland

Adam Karseland

Presskontakt Press contact 079-075 64 25

Relaterat innehåll

Relaterade event

Mynewsdesk - Det smarta sättet att skapa kännedom och relationer

Mynewsdesk hjälper företag att skapa kännedom, nå rätt målgrupp och bygga starka relationer. Vår smarta PR-plattform förenklar och effektiviserar publiceringen, distributionen och mätningen av alla dina PR- och kommunikationsinsatser. Allt på en och samma plats.

Genom att samla PR-arbetet på en plattform gör vi det enklare att bygga varumärke och samtidigt bevaka relevant media. Det hjälper företag att mäta sitt engagemang och genomslag över tid.

Mynewsdesk har 1.6 miljoner unika besökare varje månad och publicerar 80,000 inlägg per år. Över 4,000 företag världen över litar på Mynewsdesks plattform för att förbättra sina PR-insatser och av dem får 70 % upptag av media .

Läs mer på: www.mynewsdesk.com/se