Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

Polly Hussain.

Polly Hussain ny CCO på Mynewsdesk

Polly Hussain började som Sverigechef på Mynewsdesk i våras, men kliver snabbt vidare då hon nu tilldelas rollen som Chief Commercial Officer på bolaget.

Anna Wemming.

Ny byråchef breddar Mynewsdesk Contents erbjudande

Anna Wemming värvades som ny byråchef för Mynewsdesk Content i våras och nu breddar hon byråns tjänster med kommunikationsstrategi och nya utbildningar. “Vi vill hjälpa våra kunder att använda content marketing som ett medel att uppnå företagets övergripande affärsmål”, säger Wemming.

Frukostseminarium om datadriven PR med Karin Bäcklund

Karin Bäcklund: "Så jobbar du med datadriven PR"

PR-konsult och kommunikationsstrateg Karin Bäcklund delar med sig av hur du kan använda data för att bli bättre, skapa nytt innehåll och varför det är viktigt med mål.

Louise Barnekow.

Louise Barnekow blir VD för Mynewsdesk

Mynewsdesk meddelar att Louise Barnekow, som sedan slutet på föregående år axlat rollen som tillförordnad VD, utses till permanent VD från och med den 2 september.

Johanna Snickars.

Kommunikationsproffset Johanna Snickars om PR, mätning och relationer

Ett av våra senaste webbinarium handlade om hur man bäst mäter sin PR och kommunikation, vilka KPI:er som är relevanta och hur man undviker att drunkna i siffror. En av paneldeltagarna var Johanna Snickars, tidigare kommunikationschef på Microsoft, och numera Head of Communications på Ericsson. Här är hennes bästa PR-tips!

Han vinner Mynewsdesks PR-stipendium

Han vinner Mynewsdesks PR-stipendium

Mynewsdesk och Berghs School of Communications har sedan 2016 haft ett nära samarbete i flera projekt för att utforska hur tech, data och kreativitet kan samspela för att driva PR-branschen framåt. Som en del i samarbetet delar Mynewsdesk även ut ett stipendium till en elev i PR-klassen och idag presenteras vinnaren.

9 av 10 PR-aktörer vet inte hur man bearbetar och tolkar data på ett bra sätt

9 av 10 PR-aktörer vet inte hur man bearbetar och tolkar data på ett bra sätt

Sedan den digitala omställningen drunknar PR- och kommunikationsbranschen i data, men det saknas fortsatt kompetens för att tolka den på rätt sätt. Endast 1 av 10 PR-aktörer menar att de är tillräckligt datakunniga för att kunna skapa mening från data och identifiera när data används felaktigt eller för att vilseleda.

Nordic Digital PR Awards

Här är vinnarna i Nordic Digital PR Awards

Igår avgjordes den tionde upplagan av Digital PR Awards, som i samband med årets jubileum blev en internationell tävling där företag från hela Norden ställdes mot varandra. Konkurrensen var stenhård - så vinnarna hade skäl att fira ordentligt på Usine i Stockholm igår.

De ska avgöra Nordic Digital PR Awards

De ska avgöra Nordic Digital PR Awards

Nordic Digital PR Awards fyller 10 år och i samband med årets jubileum har vi tagit hjälp av riktiga experter för att avgöra tävlingen. Den internationella juryn är sammansatt utifrån deras expertområden och här kommer en välförtjänt introduktion!

Allt kommunikatörer behöver veta om Instagram 2019

Allt kommunikatörer behöver veta om Instagram 2019

Mention har tillsammans med Hubspot analyserat fler än 48 miljoner Instagraminlägg och samlat insikterna i en ny rapport. 2019 bör kommunikatörer fokusera på att skapa engagemang - men bara bland den egna följarskaran.

Visa mer

Mynewsdesk - Det smarta sättet att skapa kännedom och relationer

Mynewsdesk hjälper företag att skapa kännedom, nå rätt målgrupp och bygga starka relationer. Vår smarta PR-plattform förenklar och effektiviserar publiceringen, distributionen och mätningen av alla dina PR- och kommunikationsinsatser. Allt på en och samma plats.

Genom att samla PR-arbetet på en plattform gör vi det enklare att bygga varumärke och samtidigt bevaka relevant media. Det hjälper företag att mäta sitt engagemang och genomslag över tid.

Mynewsdesk har 1.6 miljoner unika besökare varje månad och publicerar 80,000 inlägg per år. Över 4,000 företag världen över litar på Mynewsdesks plattform för att förbättra sina PR-insatser och av dem får 70 % upptag av media .

Läs mer på: www.mynewsdesk.com/se