Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

Din kunskap om dina kontakter ökade precis!

Din kunskap om dina kontakter ökade precis!

​Vi vet att du alltid funderat på vilka av dina kontakter som öppnar och läser allt ditt innehåll och vilka som till och med klickar på dina länkar. Nu kan du ta del av den informationen under funktionen Contacts.

Vilket företag har Sveriges bästa rykte?

Vilket företag har Sveriges bästa rykte?

I morse var vi hos Narva Communications och lyssnade på en föreläsning av Reputation Institute. De mäter årligen attityder och förtroende för varumärken och presenterade idag de svenska siffrorna för 2017 - inte helt oväntat ligger Ikea fortfarande i topp.

#How2PR:  "Ryktet om Facebooks död överdrivet"

#How2PR: "Ryktet om Facebooks död överdrivet"

​Robert Tjernberg är kvällstidningsräven som sadlat om och hittat lugnet i Alingsås där han arbetar med kommunikationsfrågor för kommunen. Efter tio år som journalist på bland annat Expressen, Jönköpings-Posten och GT arbetar han sedan två och halvt år på “andra sidan” och det blir ett stort fokus på sociala medier, press, rörlig bild - och fika!

3 steg för att identifiera och engagera din publik med Mynewsdesk

3 steg för att identifiera och engagera din publik med Mynewsdesk

Att Mynewsdesk har vass distribution är kanske ingen nyhet. Men visste du att du kan använda Mynewsdesk för att bygga och vårda relationer med nyckelpersoner? I det här blogginlägget pratar vi om tre steg för att hitta och engagera din publik.

7 steg för effektivt innehållsskapande och distribution

7 steg för effektivt innehållsskapande och distribution

Vi får allt för ofta höra hur kommunikatörer klagar över att de inte har något att skriva om. “Det finns inget att berätta om vårt företag eller produkt,” brukar det låta. Den myten vill vi ta död på här och nu. Varför? Därför att alla varumärken har ett högre syfte. Alla varumärken har en historia att berätta. Det gäller bara att identifiera den.

Mynewsdesk storsatsar på omvärldsbevakning  och ny teknik

Mynewsdesk storsatsar på omvärldsbevakning och ny teknik

Den digitala PR-plattformen Mynewsdesk vässar sitt erbjudande genom att inkludera omvärldsbevakning i verktyget för alla kunder. Inom loppet av bara några månader har 1500 företag startat sin omvärldsbevakning genom Mynewsdesk. Innan året är slut kommer tjänsten att vara tillgänglig för 5000 kunder - från stora välkända varumärken till småföretagare.

#How2PR: "Misstagen har gjort att jag är modigare idag"

#How2PR: "Misstagen har gjort att jag är modigare idag"

Vi är alla väl medvetna om den tuffa kravbild som ställs på kommunikatörer; från minskad budget till fler uppgifter. Men vilka krav ställs på en PR-konsult som sitter på byråsidan? Vi satte oss ner för att prata med Sofia Klasson på Trampolin PR.

Engagera din publik - så gör du!

Engagera din publik - så gör du!

Första steget till en lyckad PR-strategi är att identifiera din publik. För att lyckas med din kommunikation måste du vara relevant för dina målgrupper, ta reda på vad som motiverar och driver dem för att sedan fundera på hur du ska göra för att engagera dem.

Tre nyckelfaktorer till framgångsrik PR

Tre nyckelfaktorer till framgångsrik PR

​För två veckor sedan arrangerade Mynewsdesk webinaret “Tre nyckelfaktorer till framgångsrik PR” med Camilla Wallander, CEO på Berghs School of Communications och Jonathan Bean, CMO på Mynewsdesk. Fler än 400 kommunikatörer och PR-aktörer deltog och många intressanta frågor ställdes till talarna. Svaren kommer här!

Prisregnet fortsätter för Give a Beep - guld och silver på Guldägget

Prisregnet fortsätter för Give a Beep - guld och silver på Guldägget

Give a Beep fortsätter att skörda stora framgångar i svenska kommunikations- och PR-tävlingar. Under gårdagens Guldäggsgala prisades kampanjen tre gånger om. Det blev guld i Digitalt samt silver i Mobilt och PR. Det innebär att Give a Beep har plockat hem tre guld och tre silver i två av de största svenska tävlingarna: Guldägget och Spinn. Därtill vann man i höstas andrapris i 100-wattaren.

Praktisk handbok om hur du kan identifiera och engagera din publik

Praktisk handbok om hur du kan identifiera och engagera din publik

​Ett program för publikengagemang är viktigt. För det spelar ingen (eller liten) roll hur bra din pitch eller innovation är om ditt innehåll inte är relevant för mottagaren. För lyckad outreach inom PR måste du därför lära känna publiken innan.

#How2PR:  Opinionsbildning och samhällsförändring med Idha Tell

#How2PR: Opinionsbildning och samhällsförändring med Idha Tell

Idha Tell är en av kommunikatörerna på Hyresgästföreningen Region Västra Sverige som ska föra talan för knappt 80 000 medlemmar. Att driva opinion, vara aktiv i sociala medier och jobba med strategisk kommunikation är bara några av de saker som hon gör på en daglig basis, givetvis med en stor portion passion och en hel del humor.

Visa mer

Mynewsdesk - Det smarta sättet att skapa kännedom och relationer

Mynewsdesk hjälper företag att skapa kännedom, nå rätt målgrupp och bygga starka relationer. Vår smarta PR-plattform förenklar och effektiviserar publiceringen, distributionen och mätningen av alla dina PR- och kommunikationsinsatser. Allt på en och samma plats.

Genom att samla PR-arbetet på en plattform gör vi det enklare att bygga varumärke och samtidigt bevaka relevant media. Det hjälper företag att mäta sitt engagemang och genomslag över tid.

Mynewsdesk har 1.6 miljoner unika besökare varje månad och publicerar 80,000 inlägg per år. Över 4,000 företag världen över litar på Mynewsdesks plattform för att förbättra sina PR-insatser och av dem får 70 % upptag av media .

Läs mer på: www.mynewsdesk.com/se