Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

Så skapade vi internethistoria

Så skapade vi internethistoria

Förra månaden skrev Reddit på sitt twitterkonto om vår, Mynewsdesks, senaste kampanj och beskrev den som "a part of internet history". Även om uttalandet kan ses som lite av en överdrift är vi alla väldigt stolta över de framgångar som kampanjen Mynewsdesk Now medförde. Vi vill därför dela med oss av alla lärdomar med er.

Vi ses väl på Sveriges nya contentkonferens, Super Content Marketing?

Vi ses väl på Sveriges nya contentkonferens, Super Content Marketing?

23 april är det dags för eventet Super Content Marketing i Stockholm, med föreläsare från bland annat Apple, Kraft Foods och Mynewdesk. Vår content manager Tobias Welander berättar varför han ska dit och ger er dessutom en ordentlig rabatt på priset om ni också vill gå.

Lista! 12 innehållstyper du kan arbeta med

Lista! 12 innehållstyper du kan arbeta med

En utmaning i arbetet med nyhetsrummet kan vara att man vecka efter vecka sitter och skapar liknande eller till och med samma innehåll. Därför har vi här listat några olika innehållstyper som vi tycker att du borde testa i ditt arbete!

Tips! Så arbetar du i ett nyhetsrum

Tips! Så arbetar du i ett nyhetsrum

Att arbeta i ett nyhetsrum ska vara enkelt. Här kommer vi gå igenom hur ett bra nyhetsrumsarbete kan se ut, hur processen kan byggas upp och utvecklas över tid.

Se filmen och inspireras av vår första AW-panel

Se filmen och inspireras av vår första AW-panel

Torsdagen den 12 mars slog vi på Mynewsdesk upp dörrarna för vår första interaktiva after work panel, där mingel blandades med dialog och paneldiskussion under temat Influencer Relations. Kvällen kan sammanfattas med nätverkande, mingel och en otroligt givande paneldiskussion med både varumärkes- och byråperspektiv.

Därför stack Mynewsdesk ut 2014

Därför stack Mynewsdesk ut 2014

Mynewsdesk fortsätter att fira framgångar. I grunden ligger vår innovativa PR- och kommunikationsplattform som nu används av 60 000 kommunikatörer världen över. Men vad har vi mer att fira?

"Stick ut hakan, våga vara personlig och dela med er av det som är värdefullt för användaren"

I höstas gick den prestigefyllda tävlingen Årets Nyhetsrum av stapeln. Vi gillar att dela med oss av tips och inspiration från våra kunder och vad är inte bättre än att få det från vinnaren av kategorin ”Bygg & Fastighet” i Årets Nyhetsrum 2014? Vi har haft den stora äran att utbyta några tankar och idéer med Annette som är marknadskoordinator på Procurator.

​Relevant kommunikation i realtid

​Relevant kommunikation i realtid

​82-åriga Kerstin Wolgers resa från internetnovis till uppkopplad pensionär har gått att följa i realtid via Mynewsdesk Now under hela veckan, liksom via Kerstins nya sociala kanaler. Både att Kerstin, 82 år gammal, nu är en del av internet och vilket sätt det har berättats på under veckan säger någonting om hur kommunikation sker idag.

​40 procent är inte delaktiga i informationssamhället

​40 procent är inte delaktiga i informationssamhället

​Så många som 1 miljon av svenskarna lever i digitalt utanförskap på grund av okunskap kring hur internet fungerar. Men även bland de som använder internet är det så många som 40 procent som inte känner sig delaktiga i det nya informationssamhället.

Hur bibehåller du ett framgångsrikt nyhetsrum?

Hur bibehåller du ett framgångsrikt nyhetsrum?

Fler och fler organisationer förstår värdet i att använda ett nyhetsrum i sin kommunikation. Det som skiljer varumärken som lyckas med sitt nyhetsrumsarbete och de som inte gör det, är tekniken. En plattform för att hantera innehåll, som möjligheter för att blogga och integrera sociala medier. Allt för att slippa manuella publiceringsrutiner och skapa smidiga processer.

Kerstin och Mynewsdesk NOW i media – ett urval.

Kerstin och Mynewsdesk NOW i media – ett urval.

Kerstin gjorde en kickstart med ett inslag i TV4:s Nyhetsmorgon under hennes första dag på internet. Sedan dess har hon och kampanjen nämnts i ett flertal medier. Här är ett urval där du kan läsa mer om Kerstins resa.

Ny affärsmodell för ny journalistik

Ny affärsmodell för ny journalistik

Modiga eller naiva, oavsett så behövs de. Journalister och kommunikatörer som vågar tänka nytt, försöka med alternativa modeller för att lösa några av de utmaningar som vi inom mediabranschen brottas med. Blank Spot Project kommer att utvecklas till något intressant. Till vad får vi se men Mynewsdesk vill vara med och stödja detta på bästa sätt.

Visa mer

Mynewsdesk - Det smarta sättet att skapa kännedom och relationer

Mynewsdesk hjälper företag att skapa kännedom, nå rätt målgrupp och bygga starka relationer. Vår smarta PR-plattform förenklar och effektiviserar publiceringen, distributionen och mätningen av alla dina PR- och kommunikationsinsatser. Allt på en och samma plats.

Genom att samla PR-arbetet på en plattform gör vi det enklare att bygga varumärke och samtidigt bevaka relevant media. Det hjälper företag att mäta sitt engagemang och genomslag över tid.

Mynewsdesk har 1.6 miljoner unika besökare varje månad och publicerar 80,000 inlägg per år. Över 4,000 företag världen över litar på Mynewsdesks plattform för att förbättra sina PR-insatser och av dem får 70 % upptag av media .

Läs mer på: www.mynewsdesk.com/se