Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

Följ med på 82-åriga Kerstin Wolgers första vecka online

Följ med på 82-åriga Kerstin Wolgers första vecka online

Hon har aldrig använt internet. Men i dag börjar 82-åriga Kerstin Wolgers digitala upptäcksfärd. Utrustad med webbkamera, pulsmätare och annan teknik kommer vi att följa hennes första stapplande steg ut på internet - i realtid. Följ henne på Mynewsdesks kampanjsajt Mynewsdesk NOW för att ta reda på hur hon reagerar på fenomen som sociala medier och online dejting.

Så här arbetar du med Influencer Marketing 101

Så här arbetar du med Influencer Marketing 101

Årets första frukostseminarium på Mynewsdesk gästades av den digitala strategen Jerry Silfwer, även känd som @DoktorSpinn. Jerry gav sina bästa tips för hur man bäst arbetar med influencer relations. Här kommer Jerrys fem viktigaste tips för att arbeta effektivt med sin organisations influencers.

Mynewsdesk Umeå bjuder in till halvdagsseminarium

Mynewsdesk Umeå bjuder in till halvdagsseminarium

Torsdagen den 19 mars bjuder Mynewsdesk in dig till ett inspirerande och lärorikt halvdagsseminarium. Du kommer få lyssna till Fredrik Wass, senior rådgivare från Intellecta Corporate och Jessica W Sandberg, PR-ansvarig på SOS barnbyar som föreläser om "Så blir ditt innehåll läst och därför kan du inte lita på statistiken" och "Att paketera något som saknar nyhetsvärde - så att det blir en nyhet".

Bli nyhetsrumsexpert med vår nya guide

Bli nyhetsrumsexpert med vår nya guide

Läs vår första guide (utav tre) för att lära dig grunderna i hur du arbetar med ett nyhetsrum. I guiden kommer du att få konkreta tips och verktyg för att ta ditt nyhetsrumsarbete till en ny nivå. Lär dig hur ditt nyhetsrum ska bli det naturliga navet i din digitala kommunikation och hur du ska nå rätt publik i rätt kanal.

Tre innehållsidéer - Så behåller ni uppmärksamheten från er publik

Tre innehållsidéer - Så behåller ni uppmärksamheten från er publik

​Ibland är det de tidigare tipsen som är de mest värdefulla, kanske är det just därför de kallas för klassiker. Vi kallar det evergreen content och tror på att innehåll kan återanvändas och generera värde en lång tid bara genom att packeteras och kommuniceras rätt. Därför delar vi här med oss av våra tre bästa tips för att skapa innehåll som lever länge.

Välkommen på frukostseminarium – Öka din trovärdighet med hjälp av influencers

Välkommen på frukostseminarium – Öka din trovärdighet med hjälp av influencers

Vad menas egentligen med en influencer? Enkelt förklarat kan det sammanfattas som en erkänd expert eller thought leader inom ett specifikt område. Många vill arbeta med influencers och gör man det på ett genomtänkt sätt kan det ta ditt varumärke till nästa nivå, öka din trovärdighet, medvetenhet och försäljning! Men hur gör man och vad ska man tänka på?

5 enkla tips för att komma igång med influencer relations

I vårt förra blogginlägg förklarade vi vad en influencer är och hur du kan tänka kring arbetet med influencer relations. Men hur gör du för att komma igång med arbetet? Här ger vi våra fem bästa tips för ett bra influencer relationsarbete.

​Varför måste vi ta hand om våra influencers?

I samma stund som sociala medier exploderade, demokratiserades även kommunikationen. Spelplanen har jämnats ut och alla har fått tillgång till verktygen som krävs för att göra sig hörd i ämnen som berör just dig - alla kan bli en influncer.

Filmerna med vinnarna av Årets Nyhetsrum 2014!

Filmerna med vinnarna av Årets Nyhetsrum 2014!

2014 års vinnare av Sveriges mest prestigefyllda pris inom digital PR - Årets Nyhetsrum. Här kan ni se 8 av vinnarna där de berättar varför just de vunnit priset!

Mynewsdeskproffset Ulf ger sina bästa tips!

Mynewsdeskproffset Ulf ger sina bästa tips!

I december gick Årets Nyhetsrum 2014 av stapeln och vinnare i elva olika kategorier presenterades på plats hos Mynewsdesk. Ulf Seijmer från Induo var inbjuden som hedersgäst då han vunnit Årets Nyhetsrum fyra år i rad. Vi bjöd in Ulf för att ge honom möjligheten att dela med sig av sina erfarenheter och berätta om hur de arbetar med sin kommunikation på ett spännande sätt trots knappa resurser.

Visa mer

Mynewsdesk - Det smarta sättet att skapa kännedom och relationer

Mynewsdesk hjälper företag att skapa kännedom, nå rätt målgrupp och bygga starka relationer. Vår smarta PR-plattform förenklar och effektiviserar publiceringen, distributionen och mätningen av alla dina PR- och kommunikationsinsatser. Allt på en och samma plats.

Genom att samla PR-arbetet på en plattform gör vi det enklare att bygga varumärke och samtidigt bevaka relevant media. Det hjälper företag att mäta sitt engagemang och genomslag över tid.

Mynewsdesk har 1.6 miljoner unika besökare varje månad och publicerar 80,000 inlägg per år. Över 4,000 företag världen över litar på Mynewsdesks plattform för att förbättra sina PR-insatser och av dem får 70 % upptag av media .

Läs mer på: www.mynewsdesk.com/se