Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

Google Adwords vs Mynewsdesk: vad är bäst?

Google Adwords vs Mynewsdesk: vad är bäst?

Enligt Google genererar organiska sökningar tjugo till trettio gånger fler träffar än betalda sökningar (Adwords-trafik). Innebär detta då att det räcker med att frekvent använda Mynewsdesk för att hamna högt i sökresultaten och att du kan spara in kostnaderna och ignorera Adwords?

Modern journalistik möter kommunikatören

Modern journalistik möter kommunikatören

Den 5 september bjuder Mynewsdesk Öresund in våra kunder till att lyssna till en frukostpanel. Vi träffar ofta kommunikatörer som undrar hur och vilken typ av information och material journalister vill motta samt hur kommunikatörerna ska agera gentemot medier. Eftersom journalisterna vet bäst hur de vill hitta information, bli kontaktade och få mediakit har vi bjudit in några till ett frukostmöte.

Mats Adamczak föreläser på Mynewsday

Mats Adamczak föreläser på Mynewsday

Mats Adamczak är den första föreläsaren vi kan presentera inför årets Mynewsday. Mats jobbar på PAF med det något egna konceptet "Soft Communications" vilket är en kombination av digitala och analoga aktiviteter för att skapa engagerande historier.

Lästips: så lyckas du med din content marketing

Lästips: så lyckas du med din content marketing

I dagens fantastiska värld av digital kommunikation finns det en spelare som överglänser alla andra. Denna aktör stavas Content Marketing, eller redaktionell marknadsföring, och även om spelaren har hängt med ett tag är det först nu i och med de möjligheter webben erbjuder, som Content Marketing kan omformas och tas till helt nya höjder.

Välkommen till Mynewsday 2013!

Välkommen till Mynewsday 2013!

Nu är det dags att boka in årets PR-event. För tredje året i rad arrangerar vi Mynewsday då vi i sann Mynewsdesk-anda bjuder på inspirerande föreläsningar och mingel med intressanta personer. Detta är en dag du inte vill missa så boka din plats redan nu!

"Målet var att synas i Dagens Industri"

"Målet var att synas i Dagens Industri"

När Malin Kullander, Marketing Manager, började på elektronikbolaget Excito var företaget fortfarande i startgroparna. Företaget jobbade då inte alls med kommunikation och Malin insåg snabbt vikten av att implementera en kommunikationsstrategi.

Google och pressreleaser – vad gäller?

Google och pressreleaser – vad gäller?

Efter sommaren diskuteras pressreleasens framtid med hänsyn till Google uppdateringar. Hur ser då spelplanen ut, kommer nyheter synas alternativt straffas hos sökjätten? Många av våra kunder har ställt oss frågor kring detta och vi på Mynewsdesk frågade TopVisible, en digital byrå om råd och tips. Tillsammans förklarar vi vad Googles ändringar innebär för ert digitala PR arbete.

Förbättrad bildhantering på Mynewsdesk

Förbättrad bildhantering på Mynewsdesk

Under sommaren genomgick Mynewsdesk förändring. Designen morderniserades, siten blev responsiv och i pressrummen lades större fokus på bild, video och sociala medier.

Vem använder dina bilder och hur tar du reda på det?

Vem använder dina bilder och hur tar du reda på det?

Fler och fler tidningar använder bilder mer än någonsin och vår statistik visar en ökad grad av besökare som hittar till våra kunders nyhetsrum genom att bildgoogla. I detta blogginlägg hjälper vi dig att ta reda på vad som händer med dina bilder efter att du publicerat dem, hur du vet om någon tidning eller blogg återpublicerat dem och hur du kan få lite sökmotoroptimeringshjälp på köpet.

Mynewsdesk stöttar Havskampen och utanförskap

Mynewsdesk stöttar Havskampen och utanförskap

Den 10 augusti sätter kampen igång där två lag, @easthk13 & @westhk13 under fyra dagar tävlar om vem som samlar in mest pengar längs Sveriges väst och östkust. I varje lag finns det en person som representerar Mynewsdesk.

Mynewsdesk stöttar Havskampen

Mynewsdesk stöttar Havskampen


Mynewsdesk har i sommar valt att engagera sig i något vi på företaget lägger höga värderingar i och som berör oss alla: gemenskap, glädje, webb och sociala medier. Därför stöttar vi insamlingsprojektet Havskampen som pågår hela sommaren och avslutas på Tjärö i samband med Sweden Social Web Camp.
– För Mynewsdesk innebär samarbetet med Havskampen att vi får tillfälle att arbeta med vä

Visa mer

Mynewsdesk - Det smarta sättet att skapa kännedom och relationer

Mynewsdesk hjälper företag att skapa kännedom, nå rätt målgrupp och bygga starka relationer. Vår smarta PR-plattform förenklar och effektiviserar publiceringen, distributionen och mätningen av alla dina PR- och kommunikationsinsatser. Allt på en och samma plats.

Genom att samla PR-arbetet på en plattform gör vi det enklare att bygga varumärke och samtidigt bevaka relevant media. Det hjälper företag att mäta sitt engagemang och genomslag över tid.

Mynewsdesk har 1.6 miljoner unika besökare varje månad och publicerar 80,000 inlägg per år. Över 4,000 företag världen över litar på Mynewsdesks plattform för att förbättra sina PR-insatser och av dem får 70 % upptag av media .

Läs mer på: www.mynewsdesk.com/se