Gå direkt till innehåll
Förbättrad bildhantering på Mynewsdesk

Nyhet -

Förbättrad bildhantering på Mynewsdesk

Under sommaren genomgick Mynewsdesk förändring. Designen morderniserades, siten blev responsiv och i pressrummen lades större fokus på bild, video och sociala medier.

Uppdateringen innebar ett ansiktslyft för de flesta men fungerade inte optimalt för alla.

Automatisk beskärning och tumnagelsgenerering gjorde att stående bilder, exempelvis på flaskor såg lite konstiga ut. Problemet löstes genom att göra pressrummen mer tåliga för olika bildformat. En manuell beskärnings- och tumnagelsfunktion lades också till.

“Bilder är ett viktigt element i våra kunders kommunikation och vi uppskattar all feedback vi fått. Vi hoppas att denna förbättring leder till att alla blir nöjda och kan utnyttja sina responsiva nyhetsrum på ett tillfredsställande sätt. Säger Kristian Hellquist, produktchef på Mynewsdesk.

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Jourhavande presskontakt

Jourhavande presskontakt

Presskontakt Pressfrågor
Adam Karseland

Adam Karseland

Presskontakt Press contact 079-075 64 25

Relaterat innehåll

Mynewsdesk - Det smarta sättet att skapa kännedom och relationer

Mynewsdesk hjälper företag att skapa kännedom, nå rätt målgrupp och bygga starka relationer. Vår smarta PR-plattform förenklar och effektiviserar publiceringen, distributionen och mätningen av alla dina PR- och kommunikationsinsatser. Allt på en och samma plats.

Genom att samla PR-arbetet på en plattform gör vi det enklare att bygga varumärke och samtidigt bevaka relevant media. Det hjälper företag att mäta sitt engagemang och genomslag över tid.

Mynewsdesk har 1.6 miljoner unika besökare varje månad och publicerar 80,000 inlägg per år. Över 4,000 företag världen över litar på Mynewsdesks plattform för att förbättra sina PR-insatser och av dem får 70 % upptag av media .

Läs mer på: www.mynewsdesk.com/se