Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

Nå resultat med ett effektivt nyhetsrum

Nå resultat med ett effektivt nyhetsrum

När Emma Alfredsson började sin praktik som kommunikatör på Global Focus i februari fanns det ingen som arbetade med företagets kommunikation. Den största utmaningen för henne blev därför att hitta en långsiktig strategi för kommunikation och marknadsföring, som hon relativt fort kunde komma igång med och implementera.

Två Almedalentips

Två Almedalentips

Alla goda ting är fyra. Vi drar igång dag fyra med fyra nya och glada Mynewsdeskare som landar i Visby, redo att möta dagen och Almedalsvågen.

Mynewsdesk sommarfest 2013

Mynewsdesk sommarfest 2013

På Mynewsdesk så jobbar vi för det mesta väldigt hårt. Men ibland måste vi stanna upp, reflektera över vad vi har åstadkommit, fira våra framgångar och ha superroliga fester.

Vinnande kampanjer och snackisar i Almedalen

Vinnande kampanjer och snackisar i Almedalen

Visby och Almedalen vaknar på onsdagen upp till strålande solsken och svalkande vindar. I dag på veckans största dag är det Moderaternas tur att hålla i stafettpinnen men detta överskuggas av ett helt annat evenemang.

Almedalen dag två

Almedalen dag två

Andra dagen av Almedalen för Mynewsdesk, en dag som till en början andades "dagen efter". Morgonen var blåsig, grå och fylld av höga förväntningar dagen efter Pussy Riots framträdande i Visby. Frågan var; vad blir dagens PR-kupp som ska kan toppa det?

Ett första intryck av Almedalen

Ett första intryck av Almedalen

Första dagen av Almedalsveckan är avklarad för Mynewsdesks del. Vi möttes av en jämngrå himmel, men under dagen blev både vädret och humöret hos besökarna allt soligare.

Engagera hela företaget i ditt PR-arbete och nå resultat

Engagera hela företaget i ditt PR-arbete och nå resultat

För små och medelstora företag som saknar en större marknadsavdelning ligger det ofta en utmaning i att hitta nyheter och material att publicera i nyhetsrummet och att finna tid till att publicera dem. Men lösningen är inte långt borta.

Mynewsdesk intar Almedalen

Mynewsdesk intar Almedalen

Nästa vecka intar Mynewsdesk Almedalen och vi vill prata med dig! Kom till oss i Dagens Medias tält eller irrandes någonstans i Visby. Kolla bara efter röda kläder.

Visa mer

Mynewsdesk - Det smarta sättet att skapa kännedom och relationer

Mynewsdesk hjälper företag att skapa kännedom, nå rätt målgrupp och bygga starka relationer. Vår smarta PR-plattform förenklar och effektiviserar publiceringen, distributionen och mätningen av alla dina PR- och kommunikationsinsatser. Allt på en och samma plats.

Genom att samla PR-arbetet på en plattform gör vi det enklare att bygga varumärke och samtidigt bevaka relevant media. Det hjälper företag att mäta sitt engagemang och genomslag över tid.

Mynewsdesk har 1.6 miljoner unika besökare varje månad och publicerar 80,000 inlägg per år. Över 4,000 företag världen över litar på Mynewsdesks plattform för att förbättra sina PR-insatser och av dem får 70 % upptag av media .

Läs mer på: www.mynewsdesk.com/se