Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

Använd Mynewsdesk för ökad synlighet under Almedalsveckan

Använd Mynewsdesk för ökad synlighet under Almedalsveckan

Under årets Almedalsvecka har Mynewsdesk ett samarbete med Tv-Almedalen, en sajt som sänder föreläsningar, seminarier och diskussioner under veckan. Genom att välja kategorin "Almedalsveckan" när du publicerar ett pressmeddelande genom Mynewsdesk så kommer ditt material direkt att synas i nyhetsflödet på TV-Almedalens hemsida.

Nordiska varumärken i framkant enligt Mynewsdesks nyhetsrumsrapport

Nordiska varumärken i framkant enligt Mynewsdesks nyhetsrumsrapport

Tidigare i år gjorde Mynewsdesk en undersökning av hur världens hundra största varumärken använder sig av nyhetsrum. Nu har vi sammanställt en ny rapport där Nordens femtio största varumärken står under lupp. Undersökning What's the Story visar att nordiska företag använder sina nyhetsrum aktivt och effektivt, men att det fortfarande finns en stor förbättringspotential.

Packa rätt inför Almedalen!

Packa rätt inför Almedalen!

Almedalen 2013 närmar sig med stormsteg och det är hög tid att börja fundera på vad ni ska packa ner i er PR-väska. Allt fler företag och organisationer konkurrerar om mediautrymmet som i dagens samhälle är snabbt och digitalt. Vi på Mynewsdesk vill hjälpa er att vara redo, så tillsammans med Samurai-PR levererar vi fem praktiska tips för att ni ska lyckas under veckan.

Mynewsdesk lyfter Cloud Nine till nästa nivå

Mynewsdesk lyfter Cloud Nine till nästa nivå

Mynewsdesk strävar alltid efter att ge sina kunder den bästa möjliga användarupplevelsen. Vi jobbar dagligen med att förbättra och utveckla användarvänligheten och funktionaliteten i plattformen och i veckan lanserade vi det nya responsiva Hosted Newsroomet.

6 000 företag får nyhetsrum med ny design

6 000 företag får nyhetsrum med ny design

Baserat på synpunkter från journalister, kunder och branschexperter har Mynewsdesk fräschat upp designen på över 6 000 företags nyhetsrum. Den nya designen ger företagen de bästa tänkbara förutsättningarna att kommunicera och dela sina nyheter.

Effektivare PR optimerar din tid i hängmattan

Effektivare PR optimerar din tid i hängmattan

Under sommaren sjunker – eller avstannar – verksamheten i många företag och informationsflödet mot media minskar. Vi ägnar mer tid till läsning och reflektion samtidigt som bristen på nyheter gör att det är enklare att nå igenom “bruset”. Så här gör du för att utnyttja nyhetstorkan och optimera din tid i hängmattan.

Träning ökar kreativitet

Träning ökar kreativitet

På Mynewsdesk tror vi på att man mår bäst, presterar bäst och är lyckligast om man motionerar. Därför har vi ett friskvårdsprogram som heter “Up to speed”.

Sökmotoroptimering med Mynewsdesk

Sökmotoroptimering med Mynewsdesk

När vi på Mynewsdesk pratar om vår produkt lyfter vi ofta fram sökmotoroptimering som en av den största nyttan med verktyget. Skickar du ut dina pressmeddelanden och nyheter via Mynewsdesk kommer du högt på Google. Men vad innebär det egentligen och hur kan du som kund utnyttja sökmotoroptimering för att höja din hemsidas ranking på Google?

Därför kommer brand newsrooms att förändra PR

Därför kommer brand newsrooms att förändra PR

I dag pratar många i PR- och marknadskretsarna om den så kallade brand newsroom-strategin. Detta syftar till idéen "content is king" och att varje organisation kan dra fördel av att tänka och agera mer som sitt eget media.

Mynewsdesk i samarbete med Dagens Media under Almedalsveckan

Mynewsdesk i samarbete med Dagens Media under Almedalsveckan

För tredje året i rad kommer Mynewsdesk att vara aktiva på Almedalsveckan. I år kommer Mynewsdesk dela tält med Dagens Media. Ni som besöker oss kommer få möjlighet att få en djupare förståelse för Digital PR och vad vi gör på Mynewsdesk.

Visa mer

Mynewsdesk - Det smarta sättet att skapa kännedom och relationer

Mynewsdesk hjälper företag att skapa kännedom, nå rätt målgrupp och bygga starka relationer. Vår smarta PR-plattform förenklar och effektiviserar publiceringen, distributionen och mätningen av alla dina PR- och kommunikationsinsatser. Allt på en och samma plats.

Genom att samla PR-arbetet på en plattform gör vi det enklare att bygga varumärke och samtidigt bevaka relevant media. Det hjälper företag att mäta sitt engagemang och genomslag över tid.

Mynewsdesk har 1.6 miljoner unika besökare varje månad och publicerar 80,000 inlägg per år. Över 4,000 företag världen över litar på Mynewsdesks plattform för att förbättra sina PR-insatser och av dem får 70 % upptag av media .

Läs mer på: www.mynewsdesk.com/se