Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

Allt fler restauranger väljer Mynewsdesk

Allt fler restauranger väljer Mynewsdesk

Restaurang Jonas, Lux och Grodan har inte bara god mat gemensamt utan alla tre följer den rådande trend där nytänkande är kommunikationsarbetets ledord och ett nyhetsrum nyckeln till en effektiviserad kommunikation och ökad spridning. Som en teamaktivitet gjorde Mynewsdesk ett gästspel på Restaurang Jonas där vi självklart också passade på att utbyta några ord med krögaren själv, Jonas Lundgren.

Mynewsdesk gästade Lunds Universitet

Mynewsdesk gästade Lunds Universitet

Hur ser det framtida medielandskapet ut och hur kan företag och organisationer öka sitt visionära och proaktiva PR-arbete? Natalia Brynte, Regionsansvarig på Mynewsdesk, bidrog med inspiration och en inblick i gällande PR-trender under ett seminarium på utbildningen för Strategisk Kommunikation på Lunds Universitet. Se en del av seminariet här!

Peter Ingman föreläser för The B.A.B.Y Network

Peter Ingman föreläser för The B.A.B.Y Network

I mitten på mars bjöd The B.A.B.Y Network in till en inspirationskväll med temat "Gör ditt varumärke till en upplevelse". Nätverket riktar sig till aktiva kvinnor som brinner för träning och hälsa och eftersom detta är frågor som engagerar Mynewsdesk tackade vi självklart ja när vi blev tillfrågade att medverka.

I huvudet på en avgående Produktchef

I huvudet på en avgående Produktchef

För ganska precis tio år sedan grundade David Wennergren tillsammans med Peter Ingman och Kristofer Björkman Mynewsdesk. I juni gör han sin sista månad på Mynewsdesk och med såväl spänning som vemod lämnar bolaget för nya entreprenöriella utmaningar. Över en kaffe berättar han om sina tankar kring åren på Mynewsdesk och vad som väntar.

Mynewsdesk firar tio år

Mynewsdesk firar tio år

Mynewsdesk firar 10-årsjubileum i år och för att fira lottar vi ut ett par hörlurar från Jabra. Tiden går fort när man har roligt!

Säg hej till Mynewsdesk Support!

Säg hej till Mynewsdesk Support!

Supporten på Mynewsdesk är uppdelad i tre olika funktioner; Central Support, Sales Support & Tech Support. Vi som jobbar med Support är Li, Matilda, Johanna, Rebecca, Karim, Jessica, Jenny, Hannah & Annika.

Mynewsdesk Göteborg på MiG-mässan

Mynewsdesk Göteborg på MiG-mässan

Fredagen 19 april äger MiG-mässan rum på svenska mässan i Göteborg och självklart kommer Mynewsdesk att vara där för att inspirera och lära besökarna allt vi kan om PR.

Visa mer

Mynewsdesk - Det smarta sättet att skapa kännedom och relationer

Mynewsdesk hjälper företag att skapa kännedom, nå rätt målgrupp och bygga starka relationer. Vår smarta PR-plattform förenklar och effektiviserar publiceringen, distributionen och mätningen av alla dina PR- och kommunikationsinsatser. Allt på en och samma plats.

Genom att samla PR-arbetet på en plattform gör vi det enklare att bygga varumärke och samtidigt bevaka relevant media. Det hjälper företag att mäta sitt engagemang och genomslag över tid.

Mynewsdesk har 1.6 miljoner unika besökare varje månad och publicerar 80,000 inlägg per år. Över 4,000 företag världen över litar på Mynewsdesks plattform för att förbättra sina PR-insatser och av dem får 70 % upptag av media .

Läs mer på: www.mynewsdesk.com/se