Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

Efterlängtad funktion - snart tillgänglig i Mynewsdesk-verktyget

Efterlängtad funktion - snart tillgänglig i Mynewsdesk-verktyget

Mynewsdesks produktavdelning arbetar ständigt med nya funktioner som gör verktyget bättre för existerande och framtida kunder. Inom kort kommer en ny funktion tillkomma som gör att företag kommer att kunna bygga upp sina pressrum utan att de syns utåt, en av många efterfrågad funktion.

Mynewsdesk tar rygg på SVT inför Robinsontävling

Mynewsdesk tar rygg på SVT inför Robinsontävling

Mynewsdesk fortsätter att satsa på personalen i form av det nya tävlingskonceptet Expedition Robinson Mynewsdesk Edition. Tävlingarna ligger helt i linje med Mynewsdesks strävan i att stimulera och utveckla personalen inom olika delar av bolagets kompetensområden.

Mynewsdesk kundservice tipsar om populär supportfunktion

Mynewsdesk kundservice tipsar om populär supportfunktion

Ofta börjar konversationen med “Hej”, “Hello” eller direkt med en fråga. Ibland kan det även börja med “Hjälp!” och följas av en kollegas namn. Varje morgon vid 9-tiden sätter Mynewsdesk kundservice på sina telefoner och finns tillgängliga på mejl. Något som vi även öppnar upp är Mynewsdesk live-support. Det är inte bara externt utan även internt som Mynewsdesk live-support används flitigt.

Lab Days på Mynewsdesk

Lab Days på Mynewsdesk

På Mynewsdesk jobbar vi i team som består av personer från olika avdelningar för att förkorta kommunikationstiden mellan avdelningarna så att alla ska veta vad som händer på Mynewsdesk. Idag berättar TeamEtts teammedlem och utvecklare Markus Nordin om sitt arbete på produktavdelningen och om vad Lab Days egentligen innebär.

Mynewsdesk föreläser på Stora PR-priset i Malmö

Mynewsdesk föreläser på Stora PR-priset i Malmö

Stora PR-priset delas ut av branschorganisationen Svenska PR-företagen i samarbete med Mynewsdesk. I år sker prisutdelningen den 25:e april på Media Evolution City i Malmö. Mynewsdesk kommer dessutom att finnas på plats på scen då Kristofer Björkman, Chief Visionary Officer föreläser om ämnet "Visionärt och proaktivt PR-tänkande".

NHST Media Group ökar ägarskapet i Mynewsdesk AB

NHST Media Group har i dag tecknat ett avtal om att förvärva ytterligare 1 723 960 andelar i Mynewsdesk AB, vilket uppgår till en andel på 30,52% av bolagets totala aktiekapital. Förvärvet ger NHST Media Group en ägarandel på 87,02% i Mynewsdesk AB. Resterande aktier i bolaget ligger ute till försäljning.

Mynewsdesk presenterar Red Herring-finalister

Mynewsdesk presenterar Red Herring-finalister

Mynewsdesk kan stolt presentera och gratulera sju kundföretag som har utsetts till finalister i prestigefyllda 2013 Red Herring Top 100 Europe Award. Red Herrings "Top 100 Europe Award" uppmärksammar årets mest lovande och innovativa tekniska aktörer på den Europeiska marknaden.

Tävlingsfredag på Mynewsdesk

Tävlingsfredag på Mynewsdesk

Fredag innebär inte bara fredagsfika utan också tävlingsdags för våra kontor runt om i landet då vi avslutar veckan med en 60 minuter lång tävling i varierande tema. Expedition Robinson Mynewsdesk Edition pågår i tio veckor ända fram till början av maj. Den slutliga vinnaren utses efter en spännande final fredagen 3 maj.

Mynewsdesk medverkar på Webbdagarna 2013

Mynewsdesk medverkar på Webbdagarna 2013

Idag kör andra dagen av årets viktigaste digitala konferens igång. Mynewsdesk fanns självklart på plats igår då Webbdagarna öppnades med trendspaning av trendanalytikern, författaren och föreläsaren Göran Adlén som påminde oss om vikten att skapa innehåll som är intresseväckande, delbart och socialt.

Visa mer

Mynewsdesk - Det smarta sättet att skapa kännedom och relationer

Mynewsdesk hjälper företag att skapa kännedom, nå rätt målgrupp och bygga starka relationer. Vår smarta PR-plattform förenklar och effektiviserar publiceringen, distributionen och mätningen av alla dina PR- och kommunikationsinsatser. Allt på en och samma plats.

Genom att samla PR-arbetet på en plattform gör vi det enklare att bygga varumärke och samtidigt bevaka relevant media. Det hjälper företag att mäta sitt engagemang och genomslag över tid.

Mynewsdesk har 1.6 miljoner unika besökare varje månad och publicerar 80,000 inlägg per år. Över 4,000 företag världen över litar på Mynewsdesks plattform för att förbättra sina PR-insatser och av dem får 70 % upptag av media .

Läs mer på: www.mynewsdesk.com/se