Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

Socialare nätverk på Mynewsdesk

Socialare nätverk på Mynewsdesk

Mynewsdesk har designat om sina kunders nätverkstjänst för bättre användbarhet. Samtidigt har man passat på att hämta mer kontaktdata från webben, för att ge kunderna en utförligare bild av sina kontakter och därmed ett rikare och "socialare nätverk”.

Vinnare Årets Pressrum 2012

Vinnare Årets Pressrum 2012

Vinnarna av Sveriges mest prestigefyllda pris inom digital PR är äntligen utsedda. Priset delades i kväll ut för fjärde gången till de företag och organisationer som lyckats bäst med sin digitala-PR under året. Nytt för i år var att priset delades ut på Mynewsdesks huvudkontor kontor i Stockholm.

Snart koras vinnarna i Årets Nyhetsrum 2012

Snart koras vinnarna i Årets Nyhetsrum 2012

Den 11e december utses vinnarna i tävlingen Årets Nyhetsrum och just nu jobbar Mynewsdesks jury med att utse vinnarna. - Det är ett svårt arbete, alla som har blivit nominerade är väldigt bra och det är jämnt i alla kategorierna, säger Gabriella Sjödin

Lär dig sociala medier hos Mynewsdesk!

Lär dig sociala medier hos Mynewsdesk!

Om du ser möjligheterna i sociala medier men inte riktigt vet var du ska börja är Mynewsdesks utbildningar något för dig och din organisation. - Vi vill ge deltagarna verktyg för att komma igång och arbeta med sociala medier, säger Johan Schullström, Account Manager och utbildningsansvarig på Mynewsdesk.

Nominerade till Årets Pressrum 2012

Nominerade till Årets Pressrum 2012

Äntligen kan vi presentera de nominerade till Årets Pressrum 2012! Bland hundratals företag och organisationer har fem valts ut inom åtta kategorier.

Prisutdelning hos Mynewsdesk

Prisutdelning hos Mynewsdesk

Med bara dagar kvar innan nomineringarna till Årets Nyhetsrum presenteras kan vi berätta att årets prisutdelning kommer ske hos oss på Mynewsdesk. Den 11e december är alla nominerade företag inbjudna till prisutdelningen!

Nomineringsarbetet fortsätter till Årets Nyhetsrum

Nomineringsarbetet fortsätter till Årets Nyhetsrum

Med bara två veckor kvar till alla nomineringar för Årets Nyhetsrum ska vara klara är det bråda tider på Mynewsdesk. Vi har gått igenom mängder av nyhetsrum, och fortfarande har vi många kvar!

Fler nomineringar till Årets Pressrum

Fler nomineringar till Årets Pressrum

I dag var det äntligen dags för årets PR-evenemang Mynewsday i Malmö. Dagen till ära presenterar vi ytterligare några nomineringar till Årets Pressrum.

Första nomineringarna till Årets Pressrum

Första nomineringarna till Årets Pressrum

I dag var det äntligen dags för årets PR-evenemang Mynewsday i Stockholm. Dagen till ära släpper vi de första nomineringarna till Årets Pressrum.

Visa mer

Mynewsdesk - Det smarta sättet att skapa kännedom och relationer

Mynewsdesk hjälper företag att skapa kännedom, nå rätt målgrupp och bygga starka relationer. Vår smarta PR-plattform förenklar och effektiviserar publiceringen, distributionen och mätningen av alla dina PR- och kommunikationsinsatser. Allt på en och samma plats.

Genom att samla PR-arbetet på en plattform gör vi det enklare att bygga varumärke och samtidigt bevaka relevant media. Det hjälper företag att mäta sitt engagemang och genomslag över tid.

Mynewsdesk har 1.6 miljoner unika besökare varje månad och publicerar 80,000 inlägg per år. Över 4,000 företag världen över litar på Mynewsdesks plattform för att förbättra sina PR-insatser och av dem får 70 % upptag av media .

Läs mer på: www.mynewsdesk.com/se